Trottoaren i Teheran : en tid bland stillsamma rebeller eller konsten att utan varken kurs eller befäl botanisera på asfalten i Teheran (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2015-11-20
Upplaga
1
Förlag
Celanders förlag
Dimensioner
211 x 153 x 15 mm
Vikt
406 g
SAB
Noak.07
ISBN
9789187393280
Trottoaren i Teheran : en tid bland stillsamma rebeller eller konsten att utan varken kurs eller befäl botanisera på asfalten i Teheran (inbunden)

Trottoaren i Teheran : en tid bland stillsamma rebeller eller konsten att utan varken kurs eller befäl botanisera på asfalten i Teheran

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2015-11-20
195
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Trottoaren ser ut som en privat lägenhet, fast det är ett kafé. Det krävs lite tur för att hitta det, men om du går omkring tillräckligt länge i centrala Teheran så kommer du förr eller senare att sitta där. Dig tog det ett par månader till fots, ett restaurangjobb och en tid som gäst hos ett brödrapar med ändlös generositet. Drömmar från Trottoaren når hela klotet, planer smids. Polisbilar glider förbi utanför fönstret. Många gäster har snygga ögonbryn. Din rutt går söderut, till Shiraz och persiska viken. Där äger intensiva ceremonier rum, en verklighet lika fjärran Teheran som Europa. Du vill vara med om något. Snart är du tillbaka i Teheran. Varför är det så svårt att lämna Trottoaren? 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trottoaren i Teheran : en tid bland stillsamma rebeller eller konsten att utan varken kurs eller befäl botanisera på asfalten i Teheran
  2. +
  3. Kvinnor jag tänker på om natten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnor jag tänker på om natten av Mia Kankimäki (storpocket).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »