Fler böcker inom
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Serie
3 minuter
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2016-02-29
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Dimensioner
225 x 130 x 20 mm
Vikt
301 g
ISBN
9789187397271
Min framtid på 3 minuter (inbunden)

Min framtid på 3 minuter

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-02-29

Slutsåld

Den här boken är till för att du ska kunna fundera över ditt framtida jag på endast 3 minuter. Varje dag svarar du på en fråga som rör morgondagen. På så vis utvecklar du spontant en plan som hjälper dig att finna vad som är viktigt i ditt liv.

Fyll i boken på bussen, frukostbordet eller i sängen. Det tar bara 3 minuter om dagen! Tre minuter om dagen och du sover gott om natten.

Recensioner:
"På varje fråga finns flera rader att skriva på men också utrymme för reflektion. Det kan vara särskilt nödvändigt vid svåra frågor som: Om jag fick önska en enda sak om framtiden skulle det vara..."
M-Magasin, nr 7, maj 2016

"Det är stora och små frågor. Allt från framtida frisyrer till vilka städer i världen jag vill se och vad jag kan göra för att få bättre självkänsla. Ett kort brev till mig själv eller om mina framtida drömyrken. En himla bra blandning ändå."
Anna María Larsson, annamarialarsson.se, 24 mars 2016

"Hittills har den gett mig mycket att tänka på och jag längtar redan tills ikväll när jag ska bläddra fram en ny sida. Jag kikar nämligen aldrig i förväg så det är alltid en spännande överraskning!"
Sandra Hjort, Metro Mode, 31 mars 2016

"Jag tycker att det varit roligt, klurigt och intressant att fundera kring de olika frågeställningarna. Jag har lärt mig mer om mig själv, mina drömmar, intressen, styrkor och svagheter. Det har blivit klarare vad jag behöver göra för att må bättre och öka min livskvalitet i framtiden. En klar fördel är att det bara handlar om 3 min, så ALLA har tid att göra dessa övningar. Vi har alla tid att lägga 3 minuter på att utveckla den framtid som vi vill ha."
Jennie Ricci, jenniericci.se, 10 april 2016
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min framtid på 3 minuter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Reflektion
    Mathilda, 3 september 2018

    Underbar bok där du varje dag får chansen att reflektera över livet. Du får chansen att sätta nya mål i livet och tänka på saker du annars inte hade funderat över.

Visa alla 1 recensioner