Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
En mindre bok om
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Illustratör/Fotograf
Magdalena Nyberg
Dimensioner
192 x 140 x 17 mm
Vikt
317 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789187397684
En mindre bok om öl (häftad)

En mindre bok om öl

Häftad, Svenska, 2017-09-01

Slutsåld

En mindre bok om öl är en praktisk och enkel introduktion till ölets fantastiska värld. Du får exempelvis lära dig om en mängd olika typer av öl, hur du håller en egen ölprovning hemma och om hur själva bryggeriprocessen fungerar. Boken blandar konkret fakta med fascinerande trivia och tydliga illustrationer. Längst bak finner du en frågesport där du kan testa dina vänner på deras kunskaper samtidigt som er ölprovning är i full gång.

Recensioner:
"Boken innehåller ölets historia, en genomgång av hur ölbryggning går till, hur öl skiljer sig åt och en massa annat."
Aftonbladet Söndag, nr 18 2017

"För dig som är intresserad av öl, dess tillverkning och historia finns nu en behändig bok som dessutom bjuder på tips om ölprovning och en frågesport på slutet."Minnenas Journal, nr 7, 2017

"Förutom att En mindre bok om öl innehåller [...] trivial ölkunskap kan man också lära sig allt ifrån vad olika ölsorter egentligen är, hur framställningsprocessen går till, vilket glas som är bäst lämpat till vilken ölsort och väldigt mycket mer."
Cafe.se, 26 maj 2017

"En mindre bok om öl (Nicotext) är en perfekt introduktion för nybörjaren. Här finns tips om hur en ölprovning går till och hur du sätter ihop ett roligt öl-quiz."Älskade Östermalm, 13 juni 2017

"En mindre bok om öl ger dig mängder av rolig och användbar trivia i ämnet som du kan ta till i olika situationer. Här finns mycket information för nybörjaren men också spännande fakta för dig som redan kan allt om öl. Tips! Boken fungerar som allt från guide och faktabok till coffee table-book eller som present."
Vinjournalen.se, 2 maj 2017

"Mycket intressant och underhållande läsning för alla ölälskare. Boken behandlar alla typer av ölrelaterade ämnen och allt därtill, så som hur man bäst tappar upp en öl och hur ölets jäsning går till. Ett kul inslag i den är udda trivia om ölets historia. Är man sugen på att lära sig mer är den [boken] ett givet kort för att bredda sina kunskaper!"
Tasteline.com, 19 maj 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »