Andekrigare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Barn till änglar Jona Stone (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2013-12-14
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Christin S Salander
Originaltitel
Spiritfighter
Dimensioner
215 x 145 x 18 mm
Vikt
408 g
SAB
Hcg
ISBN
9789187411021

Andekrigare

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-12-14
168
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jona Stone har alltid tänkt på sig själv som en vanlig kille, men i sjunde klass invigs han i en fascinerande familjehemlighet som fullständigt vänder upp och ner på hans liv. Jonas mamma är en nefilim, dotter till en människa och till en fallen ängel, vilket gör Jona till en fjärdedels ängel. När hans mamma kidnappas av fallna änglar är det upp till Jona och hans syster Eliza att rädda henne. De ger sig av på ett otroligt äventyr där de hamnar i strid med den onde Abaddon på New Yorks gator. För att kunna rädda sin mamma, samt hindra Abaddons mörka plan mot mänskligheten, måste Jona och Eliza lära sig använda sina nya krafter. Ledda genom bön och med hjälp av sin skyddsängel börjar de förstå att Guds vägar är högre än vad vi någonsin kan förstå... Andekrigare är den första boken i serien Barn till änglar: Jona Stone. Böckerna är ett fantastiskt äventyr som baseras på en text i Första Moseboken. De har också vunnit stort erkännande i USA och Andekrigare har bl.a. vunnit 2012 års Lime Award för Excellence in Fiction i kategorin Barn- och ungdomslitteratur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andekrigare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt spännande!
    Tigern, 4 februari 2014

    Den här boken fångade mig verkligen: spännande, djup och intressant! Härligt med en fantasybok på ett lite annorlunda tema. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jerel Law