Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2014-11-16
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Dimensioner
209 x 140 x 7 mm
Vikt
196 g
SAB
Cia
ISBN
9789187411106
Hjärtats lovsång (häftad)

Hjärtats lovsång

Häftad Svenska, 2014-11-16
164
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hjärtats lovsång är en bok om relationen mellan Gud och människan, om hur du kan leva ett liv i gemenskap med Gud i din vardag. Lovsången är en viktig del i gemenskapen med Gud och inrymmer så mycket mer än bara sång. Förutom det uppenbara syftet att upphöja Gud, så är det också ett sätt att umgås med honom och lära känna honom bättre. Olika saker kan stå i vägen och hindra oss från att få en nära gemenskap med Gud. I Hjärtats lovsång kan vi läsa om vilka hinder dessa kan vara, men också finna en väg förbi dem, så att vår relation med Gud kan växa och utvecklas, på det sätt som Gud från början hade tänkt. Hjärtats lovsång är en respons på Guds stora kärlek till oss. När vi tagit emot hans kärlek genom Jesus Kristus och allt mer börjat förstå hur mycket han älskar oss, väcks en längtan i våra hjärtan att bejaka och besvara den kärleken. Vårt hjärtas lovsång visar sig både i ord och handling och kan få genomsyra hela våra liv.

Hjärtats lovsång riktar sig inte bara till människor som är intresserade av lovsång, utan snarare till alla de människor som längtar efter att komma vidare i sin relation med Gud. Författarens önskan är att boken ska få beröra var och en som läser med Guds kärlek och fördjupa läsarens längtan efter att umgås mer med Gud, och att den ska ge en ökad kunskap om livet tillsammans med Gud.

OM FÖRFATTAREN: Ända sedan Kristina Wikström var liten har lovsången alltid betytt mycket i hennes relation med Gud. I Hjärtats lovsång vill Kristina inspirera andra till att söka Guds hjärta i bön och lovsång mitt i vardagen. Kristina är själv med i ett lovsångsteam, vilket betyder mycket för henne. Hon är medlem i Korskyrkan i Stockholm, där hon även är delaktig i församlingens ungdomsarbete. Just nu har hon påbörjat en teologisk utbildning vid Örebros Teologiska Högskola. Hon arbetar som lärare inom ämnet NO och teknik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärtats lovsång
 2. +
 3. En levande relation : bibeltankar om bön

De som köpt den här boken har ofta också köpt En levande relation : bibeltankar om bön av Johan Tyrberg (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Wikström

 • Den annorlunda sommaren

  Kristina Wikström

  Det är härlig sommar för barnen i Lillängsbyn och tvillingarna Lilian och Anette ger sig ut på blåbärsplockning. Det är början på ett nervkittlande äventyr när flickorna går vilse i skogen. Kommer de att bli hittade? Hur går det när Anette klättra...

 • Julen vi aldrig glömde

  Kristina Wikström

  Det närmar sig jul i den lilla staden Storängsbyn. För barnen Rosenkvist betyder det många äventyr, stora som små. Valter, som är barnens farbror kommer på besök och en helt ny familj har flyttat in nära dem. Tvillingarna hittar något hemligt i ky...