Finns det monster i skåpet? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2016-04-16
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Illustratör/Fotograf
Anette Tidefors
Dimensioner
157 x 151 x 11 mm
Vikt
169 g
ISBN
9789187411274
Finns det monster i skåpet? (inbunden)

Finns det monster i skåpet?

Inbunden Svenska, 2016-04-16
30
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Monster kan finnas i olika skepnader och dyker helst upp när man är ensam. Då blir man rädd, men det konstigaste är att de inte syns när man har det roligt. Hubertus, sex år, vet det för det har hans mamma sagt. Mamma har också ett bra knep när man ska sova. Hon är bra, ja faktiskt som en hjältinna tycker Hubertus.

Dagens barn har sett monster av alla de slag redan i tidig ålder och många bär på en rädsla för både påhittade och verkliga hemskheter. Vad gör man av sin rädsla som blir verklig, speciellt på kvällen vid läggdags?

Författaren har en enkel och trygg förvissning om att en aftonbön tillsammans med en vuxen kan vara en väg till lugn och ro. Precis som Hubertus har hon erfarit detta under hela sin barndom och fortsatte att be aftonbön med sina egna barn när de var små.

Anette Tidefors är fyrbarnsmamma, pastorsfru och fritidspedagog och bor både i Falkenberg och i Mölndal. Hon har arbetat under några år i Centralafrika och är engagerad i missionsarbete både lokalt och internationellt. Hon har tidigare utkommit med boken Småänglarna har en målardag (Marcus förlag) och presentboken 101 hjärtan från Gud (Pärlan Förlag) och har alltid många idéer och nya projekt på gång. Är fruktansvärt nyfiken och ääääälskar problemlösning!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Finns det monster i skåpet?
 2. +
 3. Småänglarna har en målardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Småänglarna har en målardag av Anette Tidefors (inbunden).

Köp båda 2 för 96 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anette Tidefors

 • 101 hjärtan från Gud

  Anette Tidefors

  Att hjärtan är en symbol för kärlek vet väl alla men att de kan vara en hälsning från Gud kanske inte så många tänker på. 101 hjärtan från Gud är fylld av fångade ögonblick med små och stora hjärtan där upplevelsen varit en konkret känsla av att v...

 • Småänglarna har en målardag

  Anette Tidefors

  Småänglarna har en målardag En dag i himlen satt småänglarna på en molntuss och hade långtråkigt. "Vi har ingenting att göra", gnällde de och dinglade med benen. "Ska vi öva lite på harpan?" "Nää, jag har blåsor på fingert...