Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nytt liv (del 1)
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2016-01-29
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
289 g
SAB
Hc
ISBN
9789187411281
Ur askan växer nya skott (häftad)

Ur askan växer nya skott

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-01-29
58
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Victoria Andersson är lyckligt gift och befinner sig mitt i livet, när en traumatisk händelse obarmhärtigt krossar hela hennes tillvaro. På ett ögonblick brinner alla hennes framtidsdrömmar upp och kvar blir bara aska. En aska som hotar att kväva henne, tills en röst från ett oväntat håll talar rakt in i hennes liv och förändrar allt.

Jag såg dig gå runt på ett område fyllt av aska. Du grät och ville därifrån. Då såg jag dig böja knä och lägga allt i Guds hand. Under tiden du bad såg jag små gröna skott växa upp på några ställen framför dig... Du tog hand om alla utom ett. Det skottet hade två guldringar som satt ihop och omringade det. Varje gång du såg det skottet tittade du bort och ignorerade det. När du ignorerade det så föll aska på det och det började sakta begravas..

Ur askan växer nya skott är den första delen i en ny serie för alla som älskar Karen Kingsburys böcker. Maria Karström är en ny svensk röst som förmedlar djup känsla och tro, förenat med romantik, spänning och drama. Det här är en bok att läsa om och om igen och förundras över Guds trofasthet och omsorg och samtidigt fascineras över kärlekens kraft. Serien har namnet Nytt Liv och fler böcker är planerade.

Maria Karström debuterar som författare med Ur askan växer nya skott, som är första boken i en serie. Maria är gift med Magnus och tillsammans har de fyra barn och bor i Hälsingland. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Hösten 2014 tog hon steget fullt ut att börja skriva böcker. Hennes önskan är att genom sitt författarskap förmedla tro, hopp och kärlek och att ingen läsare ska lämnas oberörd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ur askan växer nya skott
 2. +
 3. I skuggan av det fördolda

De som köpt den här boken har ofta också köpt I skuggan av det fördolda av Maria Karström (häftad).

Köp båda 2 för 116 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ur askan växer nya skott. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Frugans debutroman
  Magnus Karström, 9 februari 2016

  Jag är självklart partisk, men helt ärligt så är jag grymt stolt över hur genial och gripande denna story blev. Boken har ett upplyftande budskap och är en riktig page-turner!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Karström

 • Tiggarskorna

  Maria Karström

  Har du någon gång velat befinna dig i någon annans skor och se hur deras liv är? Tänk om det kunde hända på riktigt! En dag är Lukas, som är åtta år och bor med sin familj i Egoköping, med om något mycket märkligt. Utanför en butik sitter en tigga...

 • I skuggan av det fördolda

  Maria Karström

  Nya skott har börjat spira i askan från den brand som förändrade Victorias liv för alltid. Åter igen finns det hopp för framtiden och livet är gott, när hon en dag upptäcker en dold familjehemlighet. Victorias strävan efter att finna sin väg ut ur...