Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2016-05-11
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Dimensioner
211 x 139 x 10 mm
Vikt
166 g
ISBN
9789187411311
Den Gudomliga Restaurangen (häftad)

Den Gudomliga Restaurangen

Häftad Svenska, 2016-05-11
129
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Församlingarna i vårt land minskar i storlek och allt fler läggs ner. Men det behöver inte vara så, det finns en annan väg att ta. Den Gudomliga Restaurangen är en bok som introducerar tanken på förnyelse på ett nytt sätt. Boken vill utmana vår fantasi och se på församlingen ur en ny synvinkel, fylld av möjligheter.

Boken vill ge ett annorlunda sätt att närma sig tanken på förändring och gör detta genom ett stort antal praktiska övningar på olika nivåer. Samtidigt knyter boken an till de traditionella församlingsutvecklingsmodellerna såsom styrkefokuserad undersökning och naturlig församlingsutveckling.

Den Gudomliga Restaurangen är en bok fylld av möjligheter och kan användas på många olika sätt, i sin helhet eller valda delar.

Den gudomliga restaurangen är en praktisk bok om församlingsutveckling, särskilt riktad till pastorer eller andra församlingsledare, för alla som vill se sin församling växa och utvecklas. Det är också en bok som fungerar väl på bibelskolor och på ledarkurser, samt i församlingens ledarutveckling. I denna bok finns mycket matnyttigt i form av praktiska tips, diskussionsfrågor och många olika praktiska övningar för olika sammanhang. Det här är en intressant, relevant och viktig bok för Sveriges församlingar, oavsett samfundstillhörighet.

Lennart Okkonen Johansson har en kandidatexamen i historisk teologi och en masterexamen i systematisk teologi. Han arbetar som pastor i församling, som föreläsare och som författare. De ämnen han brinner för är församlingsutveckling och lärjungaskap med Jesus i centrum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den Gudomliga Restaurangen
  2. +
  3. Horisonten finns alltid kvar : om det bortglömda omdömet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Horisonten finns alltid kvar : om det bortglömd... av Jonna Bornemark (inbunden).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lennart Johansson