Lärarhandledning - Wilda (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2016-04-16
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Dimensioner
200 x 150 x 3 mm
Vikt
57 g
ISBN
9789187411328
Lärarhandledning - Wilda (häftad)

Lärarhandledning - Wilda

Häftad Svenska, 2016-04-16
30
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Wilda är tänkt att användas i skolklasser för att tala om sådant som är svårt, men som ändå är så oerhört viktigt. Vill man kan man även beställa med en lärarhandledning för att användas i skolan när man talar om mobbning. I den kan man hitta lekar och övrningar för barngrupperna. Boken är en värdefull tillgång för att både barn och vuxna kan förstå, både hur svårt det kan vara för barnet, men också vilka hjälpmedel som finns och vilket ansvar vuxna har för att göra något åt problemet. Detta är viktigt för barnen att förstå - att det finns hjälp att hämta och att de inte står ensamma i det svåra.

OM FÖRFATTAREN: Therese Loreskär är utlandssvensk och boende i Cambridge UK med sin man, två barn och en liten hamster. Therese har nio utgivna böcker på olika förlag i bagaget, både romaner och barnböcker. Hon är utbildad förskollärare och har arbetat som församlingspedagog.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärarhandledning - Wilda
  2. +
  3. Psykopater online : riskfyllda relationer vid dejting

De som köpt den här boken har ofta också köpt Psykopater online : riskfyllda relationer vid d... av Lisbet Duvringe, Mike Florette (inbunden).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Loreskär