Skuggjägare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Barn till änglar Jona Stone (del 3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-06-16
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Peter Fryxelius
Originaltitel
Shadow chaser
Dimensioner
216 x 145 x 18 mm
Vikt
310 g
SAB
Hcg
ISBN
9789187411342
Skuggjägare (inbunden)

Skuggjägare

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-06-16
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
OM ALLT DU HADE TOGS IFRÅN DIG - SKULLE DU FORTFARANDE HA STYRKAN - OCH MODET - ATT LEVA?

Det har gått många månader sedan kvartlingarna Jona, Eliza och Jeremia Stone började sin angeliska träning. Eftersom de delvis är änglar har syskonen förenats med andra barn till nefilim för att börja finslipa sina särskilda krafter, som de fått för att slåss mot Abaddons onda änglar. För Jona tycks den andra terminen av Änglaskolan mycket svårare än den första. Han och de nadra kvartlingarna rustar sig för sina terminsprov, en serie av test som kommer att utmana var och en av dem till det yttersta av deras förmågor. Och som om det inte räckte, så verkar det som om Jona inte lyckas bli av med finnarna som tycks bli fler och fler i hans ansikte för varje dag som går. Samtidigt som Änglaskolans träning blir hårdare så fortsätter Jonas strid mot Abaddons härskaror att rasa. För att göra allt ännu värre så har en mystisk, skugglik figur hittat sin väg in i Änglaskolan, och tvingar Jona att fatta svåra beslut om sitt liv, dem han älskar och hans relation med Elohim. I sin svåraste strid hittills och när livet för Jona börjar likna en modern tids Job, kommer han att fortsätta att hålla sig till Elohim?

Sagt om Andekrigare:
?Jag rycks med i den spännande handlingen, baserad på bibeltexter, och förfasas över alla de onda makter som de möter på sin väg. Det är ett Harry Potter- liknande äventyr på temat god-ond som är välskrivet med kristna värderingar, figur- och symbolgalleri. Boken är skriven av Jerel Law, amerikansk författare och pastor, och den första i en serie om fyra om Jonas Stone och hans familj. Bakgrunden till författarskapet är att levandegöra barns tro.?
Recension i tidningen DAGEN, Helena Svensson

Skuggjägare är den tredje boken i serien om Jona Stone. Den första delen heter Andekrigare och utkom på Pärlan 2014. Andekrigare vann pris (Lime Award i USA 2012) och hela serien har hyllats. Del 2 heter Eldsprofet och kom ut på Pärlan 2015. Del fyra planeras utkomma någon gång under 2017.

Om författaren: Jerel Law har arbetat som pastor i arton år. Han började skriva skönlitterärt för att han ville uppmuntra sina barns tro. Han bor i North Carolina i USA tillsammans med sin familj. Titta gärna in på hans hemsida: www.jerellaw.com.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skuggjägare
  2. +
  3. Eldsprofet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eldsprofet av Jerel Law (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jerel Law