Näsan som bytte plats med stortån (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
45
Utgivningsdatum
2017-03-12
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Illustratör/Fotograf
Signe Flink
Dimensioner
10 x 205 x 150 mm
Vikt
223 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187411427

Näsan som bytte plats med stortån

Inbunden,  Svenska, 2017-03-12
160
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här bokens viktiga budskap, blandat med en stor dos humor, handlar om att vara sig själv och att det finns en tanke med att just du är du. Vi människor jämför oss mycket med varandra, ser ofta ner på oss själva och tycker inte att det vi är och har räcker eller är gott nog. Ibland blir vi avundsjuka på andras gåvor eller utseende och försöker bli som dem. Men om vi istället upptäcker de gåvor och egenskaper som vi själva har, så kan vi se att ingen annan kan göra just det som vi gör och att vi är värdefulla just på grund av de vi är.

I Bibeln liknas människorna i en församling vid lemmarna i en kropp. Alla är olika och med olika funktioner, men alla behövs och är viktiga. Ingen kroppsdel kan leva för sig själv och säga till en annan: ?jag behöver dig inte?, utan alla delar är värdefulla och behövs för att kroppen ska fungera. Detta blir på ett fantastiskt sätt belyst i den här dråpliga boken om hur det kan gå när en kroppsdel faktiskt byter plats med en annan. Det kanske inte är så dumt att vara sig själv när allt kommer kring ...

Susanne Christensson har under många år tjänat som lovsångsledare och lovsångsinspiratör i många olika sammanhang. Musiken och skrivandet har alltid gått hand i hand och hon har skrivit många sånger och även gett ut flera skivor. Nu kommer även en bok för barn. Hon är gift med Beo, som är pastor i Västervik, och de har två barn.

Signe Flink är uppvuxen i Norrland och har alltid ritat och målat. Hon är mångsidig i sitt skapande och experimenterar gärna med nya stilar och tekniker. I sitt konstnärsskap vill hon förmedla frid, frihet, skönhet, glädje och människans relation med den levande Guden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Näsan som bytte plats med stortån
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »