Guds goda nyheter - berättelsebibel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-09-28
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Christin Salander
Originaltitel
God's good news
Illustratör/Fotograf
Scott Wakefield
Dimensioner
255 x 222 x 17 mm
Vikt
870 g
SAB
uCb
ISBN
9789187411441
Guds goda nyheter - berättelsebibel (inbunden)

Guds goda nyheter - berättelsebibel

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-09-28
194
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
?Kristendomen handlar om de Goda Nyheterna ... när vi öppnar Bibeln är det Goda Nyheter från första sidan till den sista. Det är de Goda Nyheterna om att Gud älskar oss.? - Billy Graham.
Ingen har tagit de Goda Nyheterna till så många människor som pastor Billy Graham. De som ser upp till honom tillhör alla generationer.
Den här berättelsebibeln kommer att bli en tidlös klassiker för föräldrar och far- och morföräldrar som vill ge de Goda Nyheterna till en ny generation av barn. Den visar vägen till korset och är en hjälp för att börja ett liv i efterföljelse av Kristus.
Guds goda nyheter är fylld av mer än 60 berättelser från Bibeln, bl.a. Noa, Josef, Moses, David, Jesus och lärjungarna och varje berättelse har en ruta med tänkvärda ord, eller vad vi kan kalla en liten andakt, av självaste Billy Graham. Det är utmaningar, vishet och tankar som hjälper oss att förstå och reflektera över den berättelse vi läst.
Dessutom är bibeltexten hämtad från RIKTIGA BIBELN (Nya Folkbibeln 2015) och är en perfekt övergång för den som inte är van vid att läsa Bibeln. För föräldern som läser med sitt barn ger den tänkvärda insikter som talar till både barn och vuxen. För barnet är det en perfekt Bibel att börja med för att komma närmare Ordet.
Det är också en perfekt konfirmationspresent, doppresent eller för varje annat jubileum. Det här är en vacker och rikt illustrerad barnbibel med stora helsidesillustrationer som kommer att beröra mängder av barn och vuxna med Guds Goda Nyheter.

OM FÖRFATTAREN:
Billy Graham är en världserkänd predikant, evangelist och författare som gett evangeliets budskap till fler människor i direkt möte än någon annan i historien. Han har betjänat människor på varje kontinent i hela världen och i fler än 185 länder. Miljoner har läst hans inspirerande klassiker, bl.a. Änglar - Guds hemliga agenter, Det hopp jag äger - Frälsningen, Resan och På väg hem. Billy Graham är idag 98 år men är fortfarande passionerad över evangeliets Goda Nyheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guds goda nyheter - berättelsebibel
  2. +
  3. Guds stora plan : berättelsebibel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guds stora plan : berättelsebibel av Cecilie Fodor, Gustavo Mazali (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Billy Graham