Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lyckeskolan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
31
Utgivningsdatum
2014-09-18
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Svensson, Emili (form)
Illustratör/Fotograf
Carl Flint
Dimensioner
215 x 155 x 5 mm
Vikt
185 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187413018
Vem är kär i Abel Svensson? (inbunden)

Vem är kär i Abel Svensson?

Inbunden Svenska, 2014-09-18
141
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Abel Svensson har funderat och funderat. Han vet vilka han är kär i. Men finns det någon som är kär i honom? Och hur ska han i så fall få reda på det?

Abel Svensson går i Lyckeskolan tillsammans med en massa klasskamrater. I varje bok i serien får vi lära känna en ny klasskompis!

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!

Sagt om boken:

En så söt och fin bok om det där svåraste som finns hur vet man ... hur tar man reda på om någon som man tycker om tycker om en tillbaka.

Prickiga Paula

Igenkänningsfaktorn är stor. Det är en bok man blir glad av. En bok som är skickligt skriven trots att den är lättläst, med enkel text och få sidor. Boken har flera bottnar och det är ett stort plus att boken tar upp brännande frågor utan att ta ställning. Tummen upp för denna bok!

Barnboksbloggen

Abel är en finurlig kille som funderar på hur han ska få reda på vem som är kär i honom. Själv är han kär i två flickor och en pojke. Detta är helt oproblematiskt för honom och det som han istället grubblar över är vilka de två klasskamraterna är som gett honom lappar med "ja". Carl Flint är en engelsk illustratör som gjort verklighetsnära bilder som följer texten väl och därigenom underlättar för läsaren. Ebba Berg är redaktör och översättare och detta är hennes första barnbok. De har tillsammans skapat en positiv bok som förmedlar budskapet att personligheten är viktigare än kön och att det är helt OK att vara kär i vem man vill!

BTJ Helene Ehriander

Vem är kär i Abel Svensson visar tydligt varför jag tycker så mycket om Olika. (...) Boken är jättefint skriven och tar upp precis de frågor som vi pratar mycket om i familjen just nu. Den är dessutom lätt att läsa själv för den som knäckt läskoden.

Sagogrynet

Min 6-åring har mycket tankar och funderingar om känslor och den här boken skapar bra verktyg att hantera och förstå.

Sofia, läsare
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem är kär i Abel Svensson?
  2. +
  3. Är du rädd, Simon Nordin?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Är du rädd, Simon Nordin? av Ebba Berg (inbunden).

Köp båda 2 för 280 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ebba Berg