Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2013-09-06
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Grundin, Olle (red.) / Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
210 x 129 x 16 mm
Vikt
310 g
SAB
Doeab
ISBN
9789187419157
Minnet, fram och tillbaka (inbunden)

Minnet, fram och tillbaka

(6 röster)
Inbunden Svenska, 2013-09-06
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»Jag får fan en uppenbarelse av läsningen. Det förklarar varför min hjärna fungerar som den gör. Jag som trott att jag varit närmast autistisk när jag i själva verket är helt normal.«
Helsingborgs Dagblad

Om minnet är så bra, varför glömmer vi? Är det så att vårt dåliga minne faktiskt är en förutsättning för ett lyckligt liv? Och har du undrat varför det är så svårt att leva i nuet?

Minnet, fram och tillbaka är en fascinerande berättelse om den avgörande rollen våra minnen spelar. Minnets starka dragningskraft får oss att ständigt försvinna från nuet, tillbaka till det förflutna. Samtidigt behövs dina minnen för att konstruera bilder av framtiden.

Genom att förstå hjärnans skådespel kan du lära dig att ta bättre beslut, bryta vanans makt och bättre utnyttja de kreativa krafterna i din hjärna. Genom att förstå ditt minne kan du också förstå dig själv.

Hjärnforskaren och läkaren Pontus Wasling har sammanställt den senaste hjärnforskningen på området och gör den här tillgänglig för en bred publik. Dessutom visar han några tricks för vad som får saker att fastna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pontus Wasling

Bloggat om Minnet, fram och tillbaka