En perfekt natt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2013-10-15
Förlag
Volante
ISBN
9789187419256
En perfekt natt (e-bok)

En perfekt natt E-bok

varför du sover och hur du gör det bättre

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-15
35
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Varför sover vi egentligen? Hur är det möjligt att mörda i sömnen? Kan fyra timmars nattsömn räcka? Och varför är vissa drömmar så märkliga?

Journalisten Björn Hedensjö har i sin jakt på den perfekta natten intervjuat världsledande sömnforskare och stött på många missuppfattningar om sömn. Men också hittat svar ? ofta oväntade ? på hur vi kan sova bättre.

För att må bra räcker det inte med rätt kost och träning. Hur du sover hör till det allra viktigaste för ditt välbefinnande, för vad du kan prestera och för hur dina relationer fungerar.

Med rätt kunskaper om sömn är du inte bara rustad för att sova bättre. Att förstå sömn är också att förstå människorna omkring dig ? varför ditt barn kanske sover dåligt, varför tonåringar stannar uppe halva natten eller varför din kompis helst kliver upp till frukost två timmar senare än du.

En perfekt natt är en bok för dig som sover, inte sover, eller känner någon som gör något av det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hedensjö Björn

  • Tid att leva

    Livheim Fredrik, Ek Daniel, Hedensjö Björn

    Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du får hjälp att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet ? och att förändra den stress som är möjlig att göra något åt. När kraven är många i l...

  • Helikopterfaktorn

    Hedensjö Björn

    Det nya arbetslivet mitt i en digital revolution är flexibelt, oförutsägbart och flödar över av information. Det ställer också höga krav på att chefer har rätt uppsättning psykologiska färdigheter för att hantera denna nya verklighet. Helikopterfa...