Meningen med hela skiten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2014-05-13
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Ahlgren, Karin (form) / Sztanska, Beatrice (form)
Dimensioner
213 x 136 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Oha
ISBN
9789187419287
Meningen med hela skiten (häftad)

Meningen med hela skiten

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-13
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En fredag i november, några månader före sin 25-årsdag, vaknar copywritern Nina med två guldstatyetter hemma i sovrummet. Reklambyrån hon sitter i ledningsgruppen för har på en stor gala kvällen före sopat banan med konkurrenterna och Nina har i högsta grad bidragit till succén. Ett år senare står hon framför ett apoteksfönster med mascara rinnande nerför kinderna och vill inte gå in. På receptet hon håller i handen står det 2 tabl dagl mot utmattningsdepression. Hur kunde det gå så här? Och vad händer nu?
Meningen med hela skiten handlar om en person och en generation som inte riktigt får ihop sina arbetsliv. En generation som hastar fram utan att ha en chans att hinna tänka på de viktiga frågorna: Är det här vad jag borde göra? Vad har jag valt och valt bort? Vad är framgång egentligen, och vad ska det vara bra för? Och en person som fattat alla dåliga beslut man kan fatta, men som blev helt okej ändå: Flytten till New York, prestigefulla uppdrag och nyfunna vänner som när allting brister kommer över med kexchoklad mitt i natten. Det är en berättelse för dig som känner att livet bara spinner på utan att du hinner med. Som ibland undrar varför du går upp på morgonen. Och som vill komma lite närmare själva poängen att hitta meningen med hela skiten.
Nina Åkestam är idag reklamforskare, föreläsare och skribent. Hon har sin bas på Handelshögskolan i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Meningen med hela skiten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok, men hoppas inte på för mycket.
  Håkan , 14 oktober 2014

  Tänkvärda poänger, men lite mycket populärpsykologi över det hela. Böcker likt dessa lovar mycket, men håller sällan hela vägen ut och så även med denna.

 2. Läääääs och lär dig nåt nytt
  Maja , 22 september 2014

  Superbra läsning med massa konkreta, smarta tips för livet i allmänhet, både karriärsmässigt och inte. Skriven med en enkel och lättsam ton - jag ville inte sluta läsa på kvällarna.

  Mycket som fastnade i mitt huvud och som hjälper mig i vardagen, t.ex. att tänka på vad den inre 85-åringen vill. Jag rekommenderar den!

 3. Boken är faktiskt jättebra
  Gullvi Hjelm Boström, 23 juni 2014

  Boken är faktiskt jättebra, önskar bara att den funnits när jag var ung för då skulle förmodligen vissa saker blivit annorlunda. "Meningen med hela skiten" lär en bena upp saker, tex vad som verkligen är viktigt. Att bla rådfråga "sin inre 85 åring" Alla unga mitt i karriären skulle läsa den här

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nina Åkestam