Tändvätska (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
442
Utgivningsdatum
2014-11-04
Förlag
Volante
ISBN
9789187419560
Tändvätska (e-bok)

Tändvätska (e-bok)

konsten att brinna utan att brinna upp

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-04
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
»Annika R Malmberg Hamilton levererar 240 sidor med tändvätska som får även den suraste att tända till. För många blir den garanterat en nytändning!«
Sven Hagströmer, entreprenör och finansman

Vissa behöver bara några stänk, andra kan behöva dunka på rätt bra för att elden ska ta fart. Men någon form av tändvätska i livet behöver vi alla.

Idag talas mycket om att vi borde varva ner och ta det lugnt, men sanningen är den att vi många gånger borde göra precis tvärtom. En avsaknad av meningsfulla utmaningar och tuffa ansträngningar är långt värre för oss än de där tillfällena då antalet bollar i luften råkat bli för många.

I form av konkreta och användbara råd ger Annika R Malmberg Hamilton oss allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an utmaningar såväl på jobbet som privat. Vi får lära oss hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, varför framgång föder framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

Och kom ihåg: framgång handlar inte bara om pengar eller den respekt man vunnit hos andra, utan främst om ditt eget välbefinnande. Makten att definiera framgången ligger alltid hos dig själv och sen skadar det inte att ha roligt längs vägen.

***

Annika R Malmberg Hamilton kallar sig framgångsexpert och har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor ledningsgrupper, olika sorters team och säljare till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat. Efter över 25 år som utbildare och föreläsare räknas hon som en av Sveriges mest uppskattade och rutinerade talare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »