Tänk som ett freak + Freakonomics (Specialutgåva) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
885
Utgivningsdatum
2014-11-20
Förlag
Volante
ISBN
9789187419614
Tänk som ett freak + Freakonomics (Specialutgåva) (e-bok)

Tänk som ett freak + Freakonomics (Specialutgåva) E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-20
39
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
***SPECIALUTGÅVA. Denna e-bok innehåller både Steven D. Levitt och Stephen J. Dubners superklassiker "Freakonomics" och den nya hyllade "Tänk som ett freak". Denna utgåva säljs under en begränsad tid.***

I "Tänk som ett freak" ger Levitt och Dubner oss en kompass för ett nytt sätt att angripa problem, oavsett om du vill förändra en irriterande vana hos dig själv eller förändra världen. "Tänk som ett freak" rör sig mellan näringsliv och filantropi, mellan sport och politik. Allt i syfte att utmana dina invanda tankemönster. Vi får lära oss en japansk varmkorvätarmästares hemligheter, varför en australiensisk doktor svalde en klump livsfarliga bakterier och varför nigerianska mejlbedragare alltid säger att de är från Nigeria.

***

Vad är farligast, en revolver eller en swimmingpool? Vad har skollärare och sumobrottare gemensamt? Varför bor knarklangare fortfarande hemma hos sina mammor?

Det här kanske inte låter som typiska frågor som en ekonom eller journalist ställer sig. Men Steven D. Levitt är ingen typisk ekonom. Och Stephen J. Dubner är ingen vanlig journalist.

"Freakonomics" har sålt i sex miljoner exemplar världen över, blivit en prisbelönt dokumentärfilm och en podcast med fem miljoner lyssnare varje månad. Levitt och Dubner har visat att världen alltid är intressantare än vi tror; allt som krävs är att vi ställer de rätta frågorna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna