Galen i humlor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2015-04-01
Förlag
Volante
ISBN
9789187419850
Galen i humlor (e-bok)

Galen i humlor E-bok

en berättelse om små men viktiga varelser

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-01
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Galen i humlor är en gränslös kärleksförklaring till en liten men mycket betydelsefull varelse. Med engagemang och värme berättar biologiprofessorn Dave Goulson allt som ar värt att veta om humlor (och lite till).

Har ryms också en större berättelse. Hur humlorna mår säger nämligen det mesta om hur vår planet mår. Och slutsatsen är tydlig låt oss odla vår trädgård.

Denna hyllade bok spänner över många olika ämnen: kärleken till naturen, känsligheten hos våra ekosystem, klimatförändringar och miljöpåverkan, vad och hur vi odlar och äter samt humlans många, många fascinerande hemligheter.

»Du kommer att lära dig massor inte bara om humlor och du kommer aldrig att ha en tråkig stund. Läs denna bok.«
Guardian

*

Dave Goulson är professor i biologi vid University of Sussex. Han har alltid varit besatt av naturen från barndomens insekts- och växtsamlande till vuxenlivets banbrytande forskning om humlans hemligheter och envisa kamp för artens överlevnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Goulson Dave

  • Tyst jord

    Goulson Dave

    Om vi vill hålla jorden inte bara snurrande utan surrande och full av liv ? då måste vi börja med dess allra minsta välgörare. Insekterna är helt avgörande för allt liv på jorden. Utan dem kommer världen som vi känner den och är beroende av den in...

  • Den vilda trädgården

    Goulson Dave

    Den vilda trädgården handlar om djurlivet alldeles framför oss, i trädgården och parkerna, i murspringor och mellan gatstenar och i jorden under våra fötter. Vart du än befinner dig är chansen stor att det finns maskar och gråsuggor, tusenfotingar...