Köp billigt ? sälj dyrt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2015-05-05
Förlag
Volante
ISBN
9789187419942
Köp billigt ? sälj dyrt (e-bok)

Köp billigt ? sälj dyrt E-bok

hur du blir miljonär på aktier

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-05-05
169
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Den perfekta läsningen för dig som vill få större förståelse för hur aktiemarknaden fungerar." ? Christian Clausen, vd på Nordea

Lär dig analysera aktier som proffsen! I den här boken går Mattias Eriksson igenom hur du praktiskt analyserar och värderar aktier. Det är inte särskilt svårt att jobba lite smartare med sitt aktiesparande och därmed tjäna mer pengar.

Aktier har historiskt givit en fantastisk avkastning, och förutsättningarna är på plats för att sparformen ska fortsätta att leverera. Men hur gör man för att bli så framgångsrik som möjligt? Den här boken ger dig konkreta verktyg för att öka både ditt kunnande och din avkastning, oavsett om du är nybörjare eller har många års erfarenhet. När du har läst den kommer dina kunskaper att vara jämförbara med proffsens!

Mattias Eriksson har arbetat med aktier i över femton år. Han har arbetat som aktieanalytiker på bland annat Deutsche Bank och Standard & Poors Equity Research. Idag är han chefsaktiestrateg på Nordea och ansvarig för bankens aktie- och ränterådgivning mot privatpersoner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Köp billigt ? sälj dyrt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pratig och omodern bok om aktier
  Jeanette, 1 september 2021

  Boken vill göra värderingsteorier för att spara i aktier tillgängliga för alla, en god ambition!
  Författartekniken är förklarande texter i "Jag - Du - Vi" format som med ord försöker beskriva teorier för hur aktier kan värderas. Boken kan i bästa fall ge någon en introduktion till aktiehandelns termer. Men på det stora hela är detta en pratig och omodern pocket utan djup.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Eriksson

 • Boy Band Manager

  Mattias Eriksson, Sebastian Valck, Johanna Pettersson, Jesper Strand, Alexander Gräsgårds

  The fate of the world"s most popular Boy Band is now in your hands, as you tackle the job as a Boy Band Manager! Your job is to plan their studio sessions, dance lessons and keep them good-looking so that hordes of screaming Fans will be runn...