Contenthandboken (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2022-01-10
Förlag
AP-förlaget
Medarbetare
Arhammar, Anders (form)
Dimensioner
215 x 157 x 24 mm
Vikt
726 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187431043
Contenthandboken (kartonnage)

Contenthandboken

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-01-10
269
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är en bok för dig som gör innehåll - text, bild, ljud, video och grafik - inom marknadsföring och kommunikation. Dess syfte är att hjälpa dig att planera och producera bättre content så du kan arbeta mer effektivt, få större genomslag och nå dina mål.
Oavsett om du jobbar med innehåll för internt eller externt bruk, i ett B2B- eller B2C-företag, eller i en organisation eller myndighet, behöver du skapa content som är relevant och värdefullt för
mottagaren - och då har du nytta av det som står här.
Boken innehåller tre delar: Den första går igenom sånt som alltid är viktigt - planering, att arbeta tematiskt, storytelling och mycket mer. Den andra handlar om de olika formaten (text, video, ljud, bild/grafik) och hur du kan arbeta med dem. Och den tredje delen består av 50 konkreta exempel på hur du kan göra content.
Pontus Staunstrup är en av Skandinaviens ledande experter på Content marketing. Han arbetar som strateg/konsult inom marknadsföring, är en av författarna till boken Content marketing för alla, och dessutom en efterfrågad föreläsare och lärare inom digital marknadsföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Contenthandboken
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Contenthandboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok med mycket samlat
  Elin , 8 april 2021

  Gillar boken Contenthandboken av Pontus Staunstrup och hur den är uppbyggd. Lättläst och aktuella tips för att skapa content. Rekommenderar den.

 2. En grundläggande och bra, men rå handbok
  Mikael Åström, 22 september 2020

  Boken går rakt på sak och praktiserar vad den lär ut. Det ger en känsla av sammanhang och att Staunstrup verkligen vet vad han pratar om.

  Det finns dessvärre en hel del stavfel, felredigeringar och formateringsfel som förtar den annars professionella inramningen av budskapen. Bortsett från att boken då haltar något så gör den boken rå. Den skulle ha mått bra av en extra korrunda innan publicering.

  Det avslutande kapitlet blir verkligen ett crescendo av tips och tricks. So... Läs hela recensionen

 3. Uttömmande och inspirerande bok om content
  Anders, 14 februari 2020

  Mycket bra, heltäckande och inspirerande bok om hur jag kan göra ett bra och levande innehåll på nätet. Speciellt uppskattade jag de 50 exemplen, som gjorde jobbvardagen mycket lättare.
  Jag har redan haft bra nytta av flera tips!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Pontus Staunstrup

 • Content Marketing för alla

  Joakim Arhammar, Pontus Staunstrup

  Lös dina affärsutmaningar, öka försäljningen och vinn kundernas hjärtan med engagerande innehåll. Content marketing är tillsammans med den digitala utvecklingen det största som hänt marknadsföringen sedan 60-talets kreativa revolution. Istället fö...