Content Marketing för alla (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2022-01-27
Förlag
AP-förlaget
Dimensioner
218 x 157 x 19 mm
Vikt
520 g
SAB
Qbl
ISBN
9789187431098

Content Marketing för alla

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-01-27
264
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lös dina affärsutmaningar, öka försäljningen och vinn kundernas hjärtan med engagerande innehåll.

Content marketing är tillsammans med den digitala utvecklingen det största som hänt marknadsföringen sedan 60-talets kreativa revolution. Istället för att bombardera din målgrupp med reklam, som den blir allt bättre på att undvika, blir du en pålitlig kompis och en kunnig rådgivare som hjälper kunderna att lösa sina problem och se nya möjligheter.

Den här boken ger dig alla verktyg och all den kunskap du behöver för att lösa dina affärsutmaningar, öka försäljningen och vinna kundernas hjärtan med hjälp av content marketing. Steg för steg får du lära dig om allt
ifrån planering och produktion av ditt innehåll till hur du får god spridning och sedan mäter effekten på bästa sätt. Hela tiden med konkreta och aktuella exempel från en rad branscher.

En ovärderlig handbok både för dig som ännu inte använt dig av content marketing och för dig som redan arbetar med metoden.

Joakim Arhammar är contentspecialist med tio års erfarenhet av att hjälpa några av Sveriges främsta varumärken med content marketing. Han är en framträdande röst inom utvecklingen av content marketing i Sverige och uppskattad föreläsare i ämnet.

Pontus Staunstrup är digital strateg med fokus på content marketing och sociala medier. Han har hjälpt många små och stora företag nå resultat med content marketing. Pontus är en ledande expert inom content marketing i Norden och föreläser regelbundet i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Content Marketing för alla
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Content Marketing för alla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Direk introduktion
  Harold Cardenas martinez, 2 februari 2024

  Direkt introduktion i ämnet. Det gav mig förståelse och intresse att fördjupa mig i ämnet.

  För frilans hjälper mycket. Tack

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Contenthandboken

  Pontus Staunstrup

  Det här är en bok för dig som gör innehåll - text, bild, ljud, video och grafik - inom marknadsföring och kommunikation. Dess syfte är att hjälpa dig att planera och producera bättre content så du kan arbeta mer effektivt, få större genomslag och ...

 • Kändisfakta

  Joakim Arhammar, Mikael Sol

  Visste du att Loket Olssons huvud är exakt symmetriskt och att han därför kunde blivit en modell, om det inte även hade varit helt cirkulärt? Visste du att Blossom Tainton föddes i Egypten 1962 i byn Del Pilar, strax utanför Kayo? Visste du att An...