Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2013-05-08
Förlag
Frank förlag
ISBN
9789187433054
Vägar till välmående: Ta dig ur stress, nedstämdhet och depression (e-bok)

Vägar till välmående: Ta dig ur stress, nedstämdhet och depression (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-05-08
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Den här boken handlar om vårt välmående eller brist på det. Alldeles för många människor lever i en vardag präglad av stress och prestationskrav. Vi ger mer och gör mer än vad som är hälsosamt. Risken är att vi kör slut på oss själva och drabbas av utmattning, depression eller ångest.
Min förhoppning är att du genom att läsa kommer att bli inspirerad till välmående. Med enkla medel kan vi ändra våra tankar och beteenden så att kropp och själ blir i balans. Då känner vi både ork och livsglädje. Livet är inget problem som vi ska lösa. Det är ett äventyr som vi ska utforska och finna glädje i."
Karin Isberg
"Lär dig några enkla metoder för att slippa deppet. Plus- och minusmetoden tog Karin ur depressionen. Här förklarar hon hur du kan använda den för att lyfta dig själv." Expressen söndag
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägar till välmående: Ta dig ur stress, nedstämdhet och depression. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välbalanserad bok i ämnet
    Veronika, 18 juni 2019

    Fin och modig berättelse om att hitta vägen ut.
    En av de viktigaste behållningarna jag har från boken är att en läkare först ska utesluta alla andra möjligheter innan de sätter diagnosen depression, eftersom det finns både sjukdomar och näringsbrist som kan ge motsvarande symptom.
    Boken ger intressanta idéer och förslag på verktyg som kan hjälpa till att hitta tillbaka till balansen ett steg i taget.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Vägar till välmående: Ta dig ur stress, n...