Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2016-02-15
Upplaga
1
Förlag
Faun Förlag
Originaltitel
Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv
Medarbetare
Carlsson, Siewert (red.)
Illustratör/Fotograf
Maria Isaksson, Annika Rehn
Dimensioner
210 x 150 x 12 mm
Vikt
286 g
SAB
F.06
ISBN
9789187435645
Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv (häftad)

Det var en gång... om konsten att skriva sitt liv

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-02-15

Slutsåld

Det här är en bok för dig som bär på en livsberättelse som du vill förmedla till din omvärld. Kanske till dina barn, dina vänner eller kanske till och med för en större läsekrets än så?
Vi vill dela med oss av vår långa erfarenhet som skrivarlärare för vi har mött så många skrivare, fått dem att komma igång med sina skrivprojekt och sett dem lyckas berätta sitt livs historia.
Vi tar upp många aspekter av skrivandet och ger tips och råd som kan ge dig inspitation att komma igång och ta de första skrivstegen. Bokens skrivövningar ger dig möjlighet att skriva om såväl konkreta händelser som reflektioner över livet, hur det blev och varför man nu blev som man blev? Övningarna handlar om alla skeden i livet.
Vi tar upp frågor som berör det självbiografiska skrivandet - vad som är fakta och vad som är fantasi, sanningsbegreppet och hur man skiljer mellan att vara privat och personlig. Tips och konkreta övningar i skrivandets hantverk hjälper dig att göra din berättelse läsvärd och intressant.
Vi arbetar med våra skrivare i grupp och det har fått oss att förstå hur viktig responsen är för varje skrivare - för att få stöd och och hjälp och inspiration. ?Om konsten att skriva sitt liv? är underrubriken på vår bok. Och den konsten kan du lära dig tillsammans med oss. Första steget? Läsa och öva ihop med oss i vår bok.

Välkommen!
Marja och Monica
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »