Hjälp! Det spökar i sjön (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2016-10-10
Upplaga
1
Förlag
Faun Förlag
Originaltitel
Hjälp! Det spökar i sjön
Medarbetare
Öhrlund, Ruta (red.) / Öhrlund, Ruta (form)
Illustratör/Fotograf
Inger Håkansson
Dimensioner
235 x 162 x 10 mm
Vikt
248 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187435775
Hjälp! Det spökar i sjön (inbunden)

Hjälp! Det spökar i sjön

Inbunden Svenska, 2016-10-10
210
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Farmor berättar om en sommar för länge sedan, då hon var barn. Första veckan i byn, som författarens första bok Två mystiska män och en skattkarta (2014) handlar om, hade varit riktigt spännande. Hela veckan hade barnen jagat två mystiska män som verkade vara farliga. Den andra veckan på sommarlovet hade barnen i byn tröttnat på att klippa gräs och bestämt sig för att skaffa sig en levande gräsklippare - geten Ture. Men för att få råd att köpa sig Ture, måste de tjäna pengar. Om äventyret med geten Ture kan du läsa i författarens andra bok Busiga Ture (2015).

I den här nya boken kan du läsa om barnens tredje sommarlovsvecka på landet. Det händer spännande saker varje dag. Barnen kan inte förstå vad som händer med den lilla sjön. Något är alldeles mystiskt och underligt. De vuxna varken förstår barnens berättelser eller tror på dem, men barnen ser tydligt att det faktiskt? S P Ö K A R i sjön!

Miljön i boken är hämtad från byn Gissjön nära Hassela. Inger Håkansson är född 1937 i Timrå. Författaren har alltid haft skrivandet som hobby. I Inger Håkanssons kärleksfullt nostalgiska barnböcker får dagens barn lära sig hur det var att leva utan vare sig teve, datorer eller mobiltelefoner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjälp! Det spökar i sjön
  2. +
  3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 369 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inger Håkansson