Robin Williams : när skratten har tystnat (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2015-02-06
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jimmy Hofsö
Originaltitel
Robin Williams - When the Laughter Stops
Medarbetare
Liberda, Krzys (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
455 g
SAB
Ikz Williams, Robin
ISBN
9789187441196

Robin Williams : när skratten har tystnat

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-02-06
175 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen.

Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstår som ett mysterium, men i boken beskrivs vad som gömde sig bakom den glittrande blicken. Det är en gripande berättelse om depression, alkoholism och tablettmissbruk: rester av en problematisk barndom.

Robin Williams: När skratten har tystnat är både en inträngande biografi och en hyllning till en av vår tids absolut största skådespelartalanger. Med lika delar värme och välgrundad fakta beskrivs Robin Williams genialitet och livsgärning på humorscenen och vita duken.

Robin Williams är skådespelargeniet som gjort Döda poeters sällskap, Will Hunting och Good Morning, Vietnam till tidlösa klassiker. Utöver Oscar- Golden Globe- och Emmy-utmärkelser var han känd för sin stora generositet och ödmjukhet.

EMILY HERBERT har skrivit biografier om flera av världens största stjärnor, bland andra Michael Jackson, Robbie Williams och Lady Gaga. Den här gången har hon skrivit en bok som är som Robin Williams själv: en underhållande och tröstande glädjespridare.

Han damp ner i vår tillvaro som en utomjording, men kom att beröra allt det som gör oss till människor. BARACK OBAMA

Jag har aldrig mött någon som var lika vänlig, intelligent och hänsynsfull som Robin. JOHN TRAVOLTA

Han var den bäste vän man någonsin kan tänka sig. BILLY CRYSTAL

Kanske vi kan förvandla förlusten av denna högt älskade skådespelare till något som står emot förtvivlans nedbrytande krafter? ALAN ALDA

Med förord av Babben Larsson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Robin Williams : när skratten har tystnat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. När skratten tystnar
  Inger Elisabet Jernberg, 1 februari 2016

  Blev besviken på denna bok. Inte alls vad jag hade väntat mig..väldigt opersonlig och trist..
  Orkade knappt hälften innan jag gav upp.

 2. För mycket spekulation och författarens syn
  D.N., 31 augusti 2015

  Jag reagerar redan från början på författarens förutfattade mening och bestämda åsikt om hur folk ska reagera och vara i olika situationer. En extrovert person (som jag gissar att författaren är) kan aldrig beskriva en introvert person på ett rättvisande sätt, utan att vara väl insatt i vad det innebär att vara introvert. Författaren försöker ge en bild av Robin Williams barndom, men förfasar sig hela tiden över ensam Robin William måste ha varit och avfärdar de positiva minnen Robin Williams... Läs hela recensionen

 3. Ett komplement om man har förkunskaper.
  Paul Karlsson, 9 augusti 2015

  En ganska bra biografi för en beundrare av Robin Williams. Men bara om man har förkunskaper och har sett hans filmer. För sluten på hans filmer avslöjas ibland i boken. Men har man förkunskaperna om den legendariska komikern, skådespelaren och människa Robin Williams så kan biografin vara ett trevligt komplement. Men den kan inte rekommenderas för den som vill ha svar på varför han dog. För den saken sker det bara spekulationer kring. Men som en dokumentation av hans karriär är boken bra. Men... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Robin Williams : när skratten har tystnat