Ravioli (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Klas Östergren
Utgivningsdatum
2013-04-08
Förlag
Novellix
ISBN
9789187451003
Ravioli (ljudbok)

Ravioli Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2013-04-08

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ännu en gång visar Klas Östergren vilken enastående berättare han är. I novellen Ravioli tar Östergren oss med in i en värld där moral och förnuft ställs mot den blinda passionen. Det är en berättelse om kärlek och makt, om att gå över gränsen och om allt som kan gå fel när man gjuter en betonggrund.

Inne i futten hängde blåkläder att låna. Där stod åtta lådor med nittiosex konservburkar med ravioli. Det skulle bli vår lunch i sex veckor framöver. Det fick också bli titeln på den här berättelsen, även om det funnits alternativ som kanske var mer adekvata. Som "Gjutarfrossa", "Den förälskade timmermannen" eller "Kärlek och tjuvlarm".

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller på ett nytt sätt: styckvis och i fickformat, både nyskrivet och klassiker. Läs mer på novellix.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ravioli. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig berättelse
    -, 8 december 2022

    En mysig berättelse ur vardagen med både synd, kärlek och ravioli, berättas och läses på ett väldigt trevligt sätt av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Klas Östergren