Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2013-05-14
Förlag
Novellix
ISBN
9789187451171
Nattsidan (e-bok)

Nattsidan E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-05-14

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I Joyce Carol Oates novell Nattsidan visar hon prov på sin skicklighet som berättare av såväl skräcklitteratur som kortprosa, två sidor hos den den ständigt nobelpristippade författaren som varit mindre uppmärksammade. Nattsidan utspelar sig under slutet av 1800-talet och läsaren sugs in i en kuslig berättelse som utspelar sig i en värld av spiritism och mediala kontakter, där liv ställs mot död, förnuft mot känsla, tro mot kunskap.

Även om Fru A. hade informerat oss i förväg om att vi inte skulle få bevittna några fysiska fenomen syntes ibland ljus som glimrade till i det släckta rummet, som de svagt puls erande ljus som eldflugor åstadkom mer, och både Perry Moore och jag själv kände ekbordet vibrera under våra fingrar.

"En människas sökande efter sanning ? och ett samhälle i omvandling. I ett kort format greppar Joyce Carol Oates över stora skeenden. Ruggigt skickligt." UNT

Nattsidan är Novellix nr 32. Novellix-novellerna finns i tre format - som e-bok, ljudbok och pappersbok. Du kan även prenumerera på dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »