Liten parlör för älskande (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
97
Utgivningsdatum
2015-01-28
Förlag
Gilla Böcker
Översättare
Elisabeth Helms
ISBN
9789187457296
Liten parlör för älskande (e-bok)

Liten parlör för älskande (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-01-28
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Varje år, i över 20 års tid, har David Levithan skrivit en berättelse på temat kärlek till sina vänner inför Alla hjärtans dag. Det här är en av de berättelserna. En kärleksroman i form av en ordbok, med hög igenkänningsfaktor, som skildrar det största och svåraste som finns.

autonomy, n. autonomi, s.

Jag vill att mina böcker ska få sina egna hyllor, sa du, och det var så jag begrep att det skulle funka att bo tillsammans.

stanchion, n. stötta, stöd, s.

Jag vill inte vara den starka, men jag vill inte vara den svaga heller. Varför känns det som om det alltid handlar om det ena eller det andra? Nar vi håller om varandra ar det alltid någon av oss som håller lite hårdare.

dumbfounded, adj. mållös, adj.

Och ändå, trots all svartsjuka och alla tvivel, drabbas jag av ett slags bävan över att vi är ihop. Att någon som jag kunde hitta någon som du - det gör mig stum.

Han är bedragen. Hans partner har problem med spriten och köper alldeles för många skor. Ögonblicksbilder från gator i New York, resor hem till familjerna, de egna lägenheterna och sedan det gemensamma boendet, scener från den skimrande början av förhållandet till det som kanske blir slutet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Levithan David

  • Jag, En

    Levithan David

    Tänk dig att varje morgon vakna upp i en ny kropp, i ett nytt liv. Vara en person för en dag, och sedan någon annan. Så ser livet ut för En. Hen vet inte varför, bara att det alltid varit så. Och En anpassar sig, ända tills hen möter Rhiannon och ...

Bloggat om Liten parlör för älskande