Skuggsommar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2015-09-30
Förlag
Gilla Böcker
ISBN
9789187457357
Skuggsommar (e-bok)

Skuggsommar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-30
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
?Stranden är fin och de är ensamma på ön. Vem annars skulle bada här? Varifrån skulle det komma någon obehörig och breda ut en filt? Ute i vattnet höjer sig hopptornet, en ställning av metall och trä, den ser skrämmande ut, som ett skelett av en strandad dinosaurie. Och idag står två tjejer på den högsta avsatsen.?

Hela våren har Rakel gått ensam, smugit genom lägenheten för att inte störa mamma, stått själv på rasterna. Nu är det sommar, den vackraste på hundra år, men ingenting har förändrats. Rakel är fortfarande ensam, utslängd på en ö i havet med en kusin som hatar henne.

Men utanför ön finns ett hopptorn, och i hopptornet ett par tvillingar som vill lära Rakel att dyka. De vet ju inte att Rakel är en som står utanför och tittar på. En som inte vågar. När tvillingarna vill att Rakel ska utföra tre uppdrag för att bli med i deras hoppklubb kanske hon ändå måste våga? Men tvillingarnas lekar blir allt farligare och på den vackra sommarön växer skuggorna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Öström Mia

  • Vakuum

    Öström Mia

    I Jonnas familj är man mycket för ordning och reda. Var sak på sin plats. Vissa i huset och andra på kyrkogården. Det är snart ett år sedan hennes storebror Johan tog sitt liv, och tydligen hög tid att städa ur hans rum och göra om det till arbets...