Lappa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hemslöjdens teknikhäften
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2019-02-14
Upplaga
1
Förlag
Hemslöjdens Förlag
Medarbetare
Ljungström, Cecilia (red.) / Ljungström, Cecilia (form) / Björkquist, Karin (foto)
Dimensioner
245 x 170 x 7 mm
Vikt
149 g
SAB
Qccc
ISBN
9789187471162
Lappa (häftad)

Lappa

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-02-14

Slutsåld

Alla har vi dem: älsklingsplagg som gått sönder eller tappat formen av flitig användning, snygga plagg som behöver uppdateras och vardagsplagg som fått fläckar eller hål. Genom att lägga ner lite tid och kärlek går det att förstärka, laga och skruva upp det personliga uttrycket på plaggen så att det hänger med ett tag till samtidigt som lappandet och lagandet förvandlas till ett lustfyllt handarbete.

Lappa är ett av häftena i serien Lappa & Laga som ingår i Hemslöjdens teknikhäften. Här visas hur du kan reparera allt från jeans och skjortkragar till tröjor och foder. Textilformgivaren Katarina Brieditis och mästarbrodösen Katarina Evans ger dig kanske inte alltid de snabbaste sätten att laga på, men garanterat de roligaste. Genom att attackera problemen på ett kreativt sätt hittar de oväntade lösningar som väcker lust och ger idéer till hur du själv kan rädda favoritjeansen, trolla fram snygga knappar till kavajen o ch förvandla en sladdrig T-shirt till en tröja att vara stolt över.

Det produceras mer kläder än vi behöver, vi köper mer kläder än vi behöver och vi slänger fler kläder än vi behöver. Det behöver inte vara så!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lappa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bara till den syvana!
  Lena Pettersson, 13 maj 2021

  Tycker det är en ganska bra tipsbok som också erbjuder Hur gör jag tips. Men att köpa den som nybörjare för att tro att jag ska remake clothes kommer troligen inte att fungera.
  Häftet behöver bli en bok så bilder och text blir mer sammanhängande och kan breda ut sig mer.
  Jag tycker att idén till Stoppa och hela serien är mycket god men kan bara rekommendera den till en syvan vän.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Ändra

  Katarina Evans, Katarina Brieditis

  Garderoben är full och ändå har man inget att ta på sig! Ibland vill man helt enkelt förnya sig och ibland är det storleken som inte längre passar. Med lite påhittighet kan du förända dina kläder så att de blir snyggare, bekvämare och roligare att...