Lappa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hemslöjdens teknikhäften
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2019-02-14
Upplaga
1
Förlag
Hemslöjdens Förlag
Medarbetare
Ljungström, Cecilia (red.) / Ljungström, Cecilia (form) / Björkquist, Karin (foto)
Dimensioner
245 x 170 x 7 mm
Vikt
149 g
SAB
Qccc
ISBN
9789187471162
Lappa (häftad)

Lappa

(9 röster)
Häftad Svenska, 2019-02-14
150
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Alla har vi dem: älsklingsplagg som gått sönder eller tappat formen av flitig användning, snygga plagg som behöver uppdateras och vardagsplagg som fått fläckar eller hål. Genom att lägga ner lite tid och kärlek går det att förstärka, laga och skruva upp det personliga uttrycket på plaggen så att det hänger med ett tag till samtidigt som lappandet och lagandet förvandlas till ett lustfyllt handarbete.

Lappa är ett av häftena i serien Lappa & Laga som ingår i Hemslöjdens teknikhäften. Här visas hur du kan reparera allt från jeans och skjortkragar till tröjor och foder. Textilformgivaren Katarina Brieditis och mästarbrodösen Katarina Evans ger dig kanske inte alltid de snabbaste sätten att laga på, men garanterat de roligaste. Genom att attackera problemen på ett kreativt sätt hittar de oväntade lösningar som väcker lust och ger idéer till hur du själv kan rädda favoritjeansen, trolla fram snygga knappar till kavajen o ch förvandla en sladdrig T-shirt till en tröja att vara stolt över.

Det produceras mer kläder än vi behöver, vi köper mer kläder än vi behöver och vi slänger fler kläder än vi behöver. Det behöver inte vara så!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lappa
  2. +
  3. Stoppa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stoppa av Katarina Brieditis, Katarina Evans (häftad).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Stoppa

    Katarina Brieditis, Katarina Evans

    Alla har vi dem: älsklingsplagg som gått sönder eller tappat formen av flitig användning, snygga plagg som behöver uppdateras och vardagsplagg som fått fläckar eller hål. Genom att lägga ner lite tid och kärlek går det att förstärka, laga och skru...