Stoppa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hemslöjdens teknikhäften
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2019-02-14
Upplaga
1
Förlag
Hemslöjdens Förlag
Medarbetare
Ljungström, Cecilia (red.) / Ljungström, Cecilia (form) / Björkquist, Karin (foto)
Dimensioner
246 x 170 x 7 mm
Vikt
152 g
SAB
Qccc
ISBN
9789187471179
Stoppa (häftad)

Stoppa

(8 röster)
Häftad Svenska, 2019-02-14
150
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Alla har vi dem: älsklingsplagg som gått sönder eller tappat formen av flitig användning, snygga plagg som behöver uppdateras och vardagsplagg som fått fläckar eller hål. Genom att lägga ner lite tid och kärlek går det att förstärka, laga och skruva upp det personliga uttrycket på plaggen så att det hänger med ett tag till samtidigt som lappandet och lagandet förvandlas till ett lustfyllt handarbete.

Stoppa är ett av häftena i serien Lappa & Laga. Stoppa visar hur klassiska stoppsömstekniker kan användas på olika sätt för att reparera slitna plagg. Katarina Brieditis och Katarina Evans tänjer på gränserna och blandar även in utdrags- och hålsömmar, vit broderi- och spetssömstekniker för vem säger att man måste laga ett hål? Kanske blir det bättre om man gör det mer synligt eller ger det sällskap av flera hål? Här får du en frikostig idébank som väcker lust och ger uppslag till hur du själv kan förlänga livet på dina kläder och förvandla dem till något extra.

Det produceras mer kläder än vi behöver, vi köper mer kläder än vi behöver och vi slänger fler kläder än vi behöver. Det behöver inte vara så!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stoppa
 2. +
 3. Lappa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lappa av Katarina Brieditis, Katarina Evans (häftad).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Lappa

  Katarina Brieditis, Katarina Evans

  Alla har vi dem: älsklingsplagg som gått sönder eller tappat formen av flitig användning, snygga plagg som behöver uppdateras och vardagsplagg som fått fläckar eller hål. Genom att lägga ner lite tid och kärlek går det att förstärka, laga och skru...

 • Ändra, lappa och laga

  Katarina Evans, Katarina Brieditis

  Garderoben är full och ändå har man inget att ta på sig! Ibland vill man helt enkelt förnya sig och ibland är det storleken som inte längre passar. Med lite påhittighet kan du förända dina kläder så att de blir snyggare, bekvämare och roligare att...