Tvåändsstickning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Hemslöjdens Förlag
Medarbetare
Ljungström, Cecilia (red.) / Ljungström, Cecilia (form) / Harrysson, Thomas (foto)
Dimensioner
245 x 170 x 7 mm
Vikt
150 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789187471193
Tvåändsstickning (häftad)

Tvåändsstickning

(19 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-10-23
169
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du ha ett slitstarkt, varmt och stadigt plagg är tvåändsstickning en fantastisk teknik som dessutom ger dig möjlighet att sticka vackra ytstrukturer och spännande grafiska mönster. Den täta oelastiska stickningen lämpar sig dessutom särskilt bra att brodera på.

I häftet Tvåändsstickning finns allt du behöver kunna för att sticka dina första tvåändsstickade vantar och mönstra med struktur och färg. Välj bland 15 olika beskrivningarna i fyra olika storlekar (från baby till herr) eller utgå från grundbeskrivningen och mönstra vanten efter eget huvud. I slutet av häftet finns ett rikligt illustrerat teknikavsnitt som tydligt visar hur du gör allt från uppläggningar och maskor till ökningar och hoptagningar.

Författare är Karin Kahnlund som har ett mästarbrev i stickning. Häftet Tvåändstickning ingår i serien Hemslöjdens teknikhäften utgivna av Hemslöjdens förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tvåändsstickning
 2. +
 3. Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor och mössor till ponchos och filtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor oc... av Lotta Lundin (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tvåändsstickning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gedigen bok om vantar i tvåändsstickning
  Maud Linnéa Holmqvist, 27 december 2023

  Jag hade hoppats att det skulle ha funnits beskrivningar på annat än vantar, till exempel någon mössa eller pannband eller liknande.

 2. Räddare i nöden
  josefin Edling, 21 juni 2022

  Bokens bilder är tydliga och lätta att förstå, hela häftet är snyggt med ett trevligt anslag och man blir sugen på att lära sig mer om tvåändsstickning.

 3. Baskunskap

  Trodde att det skulle vara fler beskrivningar på annat än vantar, fick den uppfattningen när jag läste om boken. Missuppfattade kanske. t.ex mössor. Annars en fin o pedagogisk bok för nybörjare.

 4. Bra och tydlig
  kape2, 24 januari 2020

  Bra och tydliga instruktioner
  Man blir sugen på att börja tvåändssticka - bra för nybörjare och lite erfarna
  Pedagogisk
  Bra pris

Visa alla 4 recensioner