Hästpsykologi och ridlära (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2020-12-16
Upplaga
1
Förlag
Symposion
Dimensioner
246 x 168 x 24 mm
Vikt
840 g
SAB
Rbeac,Qdfd
ISBN
9789187483493
Hästpsykologi och ridlära (inbunden)

Hästpsykologi och ridlära

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2020-12-16
379
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Dennis Hallberg har arbetat med hästar sedan 1987. Han har hållit i kurser, föreläsningar och ridläger, utbildat ryttare i problemträning, ledarskap och massage samt hållit ridlektioner i klassisk dressyr och hoppning.

Vad är bra ledarskap? Hur kan jag hjälpa min häst att lära sig saker effektivt? Vilka oavsiktliga misstag från min sida som ryttare eller tränare kan försvåra hästens inlärning? Hur hanterar jag olika stressfaktorer så att hästen kan utvecklas och inte känner sig hjälplös? Hur upptäcker jag olika tecken på smärta hos hästen, och hur kan jag hjälpa den att hantera och bli fri från smärtan?

I den här boken tar han upp olika ämnen som ledarskap, inlärning, stress, sitsen, tömkörning och ridning med allt från sits till gångarter och skolor. Läsaren får mängder med tips på hur man löser olika ridproblem och ett kapitel ägnas åt den mentala träningen. Hästpsykologi och ridlära är skriven i en personlig och lättläst stil, och boken ger dig massor med tips till din ridning och för ditt hästhavande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hästpsykologi och ridlära
  2. +
  3. Ett med hästen : en bok för ryttare på alla nivåer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett med hästen : en bok för ryttare på alla nivåer av Sally Swift (inbunden).

Köp båda 2 för 769 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »