Medling med Nonviolent Communication (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2018-08-12
Upplaga
2
Förlag
Friare Liv
Dimensioner
210 x 148 x 17 mm
Vikt
532 g
SAB
Doef
ISBN
9789187489549
Medling med Nonviolent Communication (häftad)

Medling med Nonviolent Communication

Häftad Svenska, 2018-08-12
285
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna bok är som ett GPS-system som hjälper dig att navigera genom den process det innebär att lära sig medla med lätthet, oavsett om du är ensamstående förälder eller professionell medlare.
För varje praktisk övning du gör i boken, kommer du att få förtroende för dina medlings färdigheter. Du kommer att få reda på var dina styrkor och ditt "learning edge" i medling är och därmed kunna träna mer effektivt. De självreflekterande övningarna kommer att hjälpa dig undersöka din motivation för att förmedla, så att du kan vara medveten om t.ex. din passion för människors valfrihet som kan förvandlas till en blind fläck.
Med verktygslådan som boken ger, kommer du att ha både klarhet och fokus i hur du kan agera i laddade konflikter när det händer många saker samtidigt.
Boken har även ett kapitel om medling mellan barn.
Översatt till fem språk (engelska, tyska, polska, finska och holländska) är den här boken ett unikt verktyg världen över.

Liv Larsson är tränare och utbildare i Nonviolent Communication och har tidigare skrivit böckerna Nonviolent Communication i praktiken, Varning för prat samt Lilla känsloboken. Hennes önskan är att både belysa de strukturer som bygger på dominans och ge verktyg för att skapa mer livstjänande system inom och runt om oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medling med Nonviolent Communication
  2. +
  3. Sagan om draken som inte kunde spruta eld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sagan om draken som inte kunde spruta eld av Liv Larsson, Neo Rung (häftad).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Liv Larsson