Till min pappa - en fyll-i-bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-04-20
Förlag
Glimra Förlag
Dimensioner
215 x 160 x 15 mm
Vikt
297 g
ISBN
9789187501203
Till min pappa - en fyll-i-bok (inbunden)

Till min pappa - en fyll-i-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-04-20
139
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Till min pappa är fyll-i-boken till en av de närmaste personerna i livet. Noga formulerade fyll-i-avsnitt hjälper dig att hitta just er egen unika berättelse, och att både minnas och ge komplimanger som kommer att uppskattas i en livstid.
Skriv om era mest minnesvärda ögonblick, vad han är extra bra på och vad han lärt dig - och mycket annat. 
Bokens design är enkel och ren för att lätt kunna anpassas efter dina önskemål. Dold spiral gör boken lätt att skriva i och vacker att se på och spara. 
Till min pappa är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den tidigare boken med utgivningsår 2010 med samma titel, för att inkludera en ännu bredare kundgrupp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till min pappa - en fyll-i-bok
 2. +
 3. Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag uppskattar hos dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag upps... av Jenny Ekman, Hanna Bühlmann (inbunden).

Köp båda 2 för 259 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Till min pappa - en fyll-i-bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. super
  Elin Nellhede, 13 november 2018

  detta var en bra sak som fick en att tänka tillbaka. det var både spännande kul och lite jobbigt. beroende på olika frågor boken ställer. Men det blev uppskattat och man kan inte ge något ner personligt. -

 2. Fin, sentimental & något pretentiös
  Maria Charles, 10 november 2016

  En väldigt fin present att ge bort till sin pappa - inte minst på fars dag. Ett stort plus är att man enkelt kan dra ut valfria sidor om man skulle känna att man inte vill ha dem.

  Ett minus är att boken kan kännas något pretentiös och lite för mycket i och med alla små färdiga citat i stil med "du är fantastisk" eller "tillsammans klarar vi allt". Ett par stycken i stället för allt för många sådana hade varit att föredra eftersom man inte vill att det ska kännas påklistrat utan man ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna