Format
Spiral
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-07-30
Förlag
Glimra Förlag
Dimensioner
216 x 210 x 23 mm
Vikt
482 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789187501340
Gravid : en fyll-i-bok om nio månaders väntan

Gravid : en fyll-i-bok om nio månaders väntan

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Spiral Svenska, 2016-07-30
139
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att vara gravid är stort, spännande och många gånger en smula overkligt. Så mycket händer i kropp och huvud att det ibland är svårt att koncentrera sig på något annat. I den här boken får alla dina tankar kring graviditeten plats, och den blir ett fint första minne att spara.

Här finns plats att vecka för vecka föra anteckningar om hälsa, känslor och förväntningar. Intressant fakta kring graviditet och förlossning varvas med statistik och egen plats för noteringar från mödravårdsbesök och ultraljud. Varje vecka kan du läsa om hur barnet i magen utvecklas, samtidigt som det finns gott om plats för egna reflektioner. I boken finns också särskilda avsnitt för tankar kring ultraljud, namnförslag, inköp, förlossning och föräldraskap.

Rika färger och illustrationer gör boken till ett viktigt och högt skattat minne, både för mamman och det kommande barnet. Dold wire-o-bindning gör det lätt att bläddra, skriva och sätta in bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gravid : en fyll-i-bok om nio månaders väntan
 2. +
 3. Min graviditet : en veckodagbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min graviditet : en veckodagbok av Therese Sok, Jonny Rosengren (inbunden).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gravid : en fyll-i-bok om nio månaders väntan. Sätt ditt betyg »
 1. Lätt och rolig
  Rebecca, 22 april 2021

  Beställde denna även för graviditet nr 2, tyckte det var roligt att fylla i och sätta in bilder under första graviditeten. Det var inget avancerat, utan lite småsaker plus utrymme för egna saker att fylla i.

 2. Rekomenderas
  FruH, 12 juli 2017

  Intressant och rolig bok som i framtiden kommer vara kul att läsa! Även en del text och förklaringar på graviditeten vecka för vecka.

 3. Bra
  Kristina Boulos, 28 november 2016

  Den är bra tycker ja för man kan lägga in bilder på sig själv samt hur ens mage har växt för varje vecka. Sen står de lite grann om hur barnet utvecklas. Sen kan man även skriva hur ens graviditet är för varje vecka de kul!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jenny Ekman