Nissen är tillbaka! (År 2) (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nissebrev
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Glimra Förlag
Dimensioner
210 x 150 x 1 mm
Vikt
45 g
SAB
uRd
ISBN
9789187501487
Nissen är tillbaka! (År 2) (häftad)

Nissen är tillbaka! (År 2)

Häftad Svenska, 2020-10-01
90
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Fick ni besök av en nyfiken och frågvis tomtenisse förra julen från Glimra Förlag? Längtar ni efter att träffas igen? Med de här breven är nissen tillbaka för att hjälpa er att komma i julstämning och räkna ner till julafton. Precis som förra året hittar nissen på bus och roliga uppdrag, och ställer nyfikna frågor som ni kan prata om och svara på i familjen. 

Om du vill kan du köpa en nissedörr och små tillbehör som visar var nissen bor, men det går faktiskt bra att låta nissen bo precis var som helst. Lämna breven där du tycker att det passar! Du väljer själv vilken ordning breven ska vara i - instruktionerna är bara ett förslag - och om du vill skriva egna nissebrev finns några tomma brevmallar längst bak i häftet. Datum kan du skriva i den lilla vita cirkeln på varje brev så blir det lättare för dig att komma ihåg ordningen.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk! Alla brev är samlade i en häftad bok i format a5, så att du lätt kan hålla reda på dem och ta ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med. 

Ett barn eller flera barn? 

Nissebreven riktar sig till både barnen och de vuxna i familjen och därför passar de för alla, oavsett hur familjen ser ut. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nissen är tillbaka! (År 2)
  2. +
  3. Lär känna en tomtenisse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär känna en tomtenisse av Jenny Ekman, Hanna Bühlmann (häftad).

Köp båda 2 för 180 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna