De dödas etikett (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2015-02-03
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
380 g
SAB
Cnb
ISBN
9789187505119
De dödas etikett (inbunden)

De dödas etikett

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-02-03
284
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Andreas var en av de ungdomar som dödades på Utøya. På platsen där han dog fann hans mamma en stor hjärtformad sten och hon förstod genast att stenen var ett tecken, en gåva till henne från Andreas. Den här berättelsen är ett av de hoppingivande exempel på de avtryck, de etiketter, som de döda lämnar till oss levande, som mediet Lena Ranehag återger i sin fjärde bok. Etiketterna som är bevis på att de döda fortfarande är med oss.
I De dödas etikett samlar Lena Ranehag en mängd sådana starka berättelser, både från sitt eget liv och från människor hon mött i sitt arbete som medium. Vi får veta hur vi kan tyda och tolka de dödas etiketter, och vad andevärlden har att lära oss om vårt liv på jorden, om vi bara är villiga att se och att lyssna.
Boken innehåller ett stort bildmaterial med foton på etiketter från de döda och andra fenomen som Lena Ranehag stött på i sitt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De dödas etikett
 2. +
 3. Det osynliga riket : vi är aldrig ensamma någonstans i Universum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det osynliga riket : vi är aldrig ensamma någon... av Lena Ranehag (inbunden).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av De dödas etikett. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Upplysningens tidevarv

  Denna bok var mycket intressant och skriven av en av våra bästa medier. Intressant att följa hennes resa och olika slutsatser som hon drar av orsak och verkan. Denna boken kommer jag att läsa igen, och igen. Bra att det finns med meditativa övningar i slutet av boken

 2. En bok väl värd att läsa
  Kicki, 22 april 2015

  En bok jag gärna rekommenderar till andra.
  Den ger mycket.
  Synd man inte har alla hennes böcker.
  Rekommenderar jag till alla.

 3. Spännande bok
  Pernilla, 15 april 2015

  Ja då har hon lyckats igen Lena Ranehag. Hon skriver med sådan inlevelse. Jag har läst många böcker med henne och kommer att fortsätta med det. Man kan aldrig sluta läsa när man väl har börjat. Sen jag började läsa hennes böcker så känns döden annorlunda och inte lika skrämmande.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lena Ranehag

Bloggat om De dödas etikett