Himlen tur/retur : en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2015-02-20
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
To Heaven and Back
Medarbetare
Ström, Britt-Marie (form)
Dimensioner
210 x 142 x 20 mm
Vikt
362 g
SAB
Dopb
ISBN
9789187505164
Himlen tur/retur : en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet (inbunden)

Himlen tur/retur : en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-02-20
213
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Himlen tur/retur är Marys otroliga berättelse om hur hon fördes från livet genom döden och vidare till evigt liv, och sedan tillbaka igen. Genom alla fantastiska detaljer från himlen, där hon kommunicerade med änglar, och beskrivningen av den starka sorg hon kände när hon tvingades inse att hennes tid inte var kommen ännu, får vi här dela Marys extraordinära upplevelse av ett mirakel i vår tid. Mary förändrades i grunden och för alltid. Hon fick en ny förståelse för meningen med livet här på jorden, hennes tro stärktes, och hennes egna andliga resa tog ett stort steg framåt tack vare de personliga erfarenheterna hon fick av himlen. Himlen tur/retur kommer att ge dig hopp, fylla dig med förundran, och stärka dig genom löftet om ett liv efter detta och en kommande tid i himlen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Himlen tur/retur : en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet
  2. +
  3. Du är mer än du anar : om konsten att bli vän med sin själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är mer än du anar : om konsten att bli vän m... av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 272 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Himlen tur/retur : en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Insikter och inspiration om meningen med livet
    Inger Jonsson, 7 april 2015

    Denna bok hjälper människan att stanna upp och rannsaka meningen med livet - att det finns en levande Gud och att det också finns en plan för varje individ. Boken hjälper oss att se och förstå saker ur ett annat perspektiv och varför vi får gå igenom prövningar. En mycket läsvärd bok med insikter och inspiration. Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mary C Neal