Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2015-01-23
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Charles Franz
Originaltitel
The Secret of Instant Healing
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
265 g
SAB
Vml
ISBN
9789187505188
Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment (inbunden)

Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-01-23
208
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Quantum entrainment är det senaste inom healing. Det är en enkel och snabb metod som inte kräver några förkunskaper. Metoden använder sig av en lätt beröring som aktiverar det autonoma nervsystemet, och skapar en atmosfär där djup läkning kan äga rum, spontant och naturligt.

Omedelbar healing skapar först en förståelse för vad medvetenhet är och var läsaren kan hitta den. Därefter lär boken ut hur metoden används för att läka kroppen, balansera känslorna och skärpa medvetandet, så att livet kan bli mer produktivt och glädjefyllt. Personer som behandlats med Quantum entrainment berättar om en omedelbar och varaktig känsla av välmående.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment
 2. +
 3. Rymd & tystnad : omedelbar befrielse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rymd & tystnad : omedelbar befrielse av Evangelina Ögren Bacirtzi (kartonnage).

Köp båda 2 för 332 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Omvälvande
  Robert, 4 maj 2017

  Mycket intressant läsning som ännu inte omsatts till praktiska försök.

  Ett måste för terapeuter verksamma inom "energibalanserande" behandlingsformer och kan rekommenderas ifall man vill vidga sina vyer.

 2. Äntligen har jag fattat!
  K, 10 november 2015

  Har läst många böcker som handlat om värdet av meditation och inre utveckling, men har hittills inte lyckats begripa VARFÖR det är bra. Förrän nu. Glasklart!
  En kort liten bok som innehåller det väsentligaste, själva kärnan. Lätt förklarat och uttryckt, jag är mycket glad att jag köpte den. Läste den först rakt igenom och håller nu på med den igen, men gör övningarna ordentligt. Övningarna är lätta att utföra och jag förstår varför jag gör dem och vad de ska leda till.
  Strålande!

 3. Fantastisk bok. Läs den!
  Anders Blomqvist, 11 februari 2015

  Upptäck den otroliga kraften i Quantum Touch. Du kan läka tillstånd på bara några sekunder. Lägg åt sidan allt du trodde om hur saker är och skall vara för här vänder vi upp och ner på alla begrepp. Alla kan använda metoden och det fungerar varje gång och det är otroligt enkelt.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Omedelbar healing : upptäck potentialen i...