Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2015-01-08
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
369 g
SAB
Lz Gustafsson, Jörgen,Dopb
ISBN
9789187505218
En förnimmelse av det okända (inbunden)

En förnimmelse av det okända

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-01-08
241
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som sexåring förbryllade Jörgen sin familj genom att berätta vad det var i alla julklapparna innan de öppnats. Han visste att hans pappa omkommit i en olycka innan någon hunnit berätta det för honom och att något fruktansvärt hänt när hans bror råkat ut för en bilolycka, också det innan han nåtts av beskedet. Hela sitt liv har Jörgen Gustafsson vetat saker, och förundrat omgivningen med träffsäkra uttalanden om vad som skulle ske. Men det var först i trettioårsåldern som han förstod att hans förmåga var något utöver det vanliga, och bestämde sig för att satsa på att utveckla den. Sedan dröjde det inte länge förrän Jörgen Gustafsson var ett av Sveriges mest anlitade medium.Här berättar Jörgen Gustafsson om sin resa från barndomens Eksjö till de stora tv-studiorna i Japan. Genom hans och andras röster får vi en mångfacetterad bild av vem Jörgen Gustafsson är och hur han ser på sin förmåga och på den bransch han verkar i. Många är de vars liv djupt berörts av Jörgen Gustafsson, och flera av dem kommer till tals i den här boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En förnimmelse av det okända
 2. +
 3. Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medium : ditt liv med andevärlden en handbok av Camilla Elfving (häftad).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En förnimmelse av det okända. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant men...
  Sara, 1 juni 2017

  Jag gillar Jörgen och har följt honom i många år i hans arbete rent medialt (som farsinerad åskådare) men Per Ola Thornell (som skrivit boken efter Jörens förklaringar) gör inte boken dess rätt.

  Jag tycker att detta är en bra bok men det fattas mycket och man lär inte känna Jörgen som den fantastiska människa han faktiskt är och du får inte riktigt den inblick i hans liv på det sätt jag hade önskat, Jörgen är mer än boken ger detta får inte Ola fram i sitt författande, den blir mer ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna