Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-03-25
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789187505614
De dödas etikett (e-bok)

De dödas etikett E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-03-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Andreas dog vid Kärleksstigen. Han blev förföljd, och pressades ut mot klippkanten. Det fanns inga möjligheter att gömma sig ute på ön. På de stupande klippkanterna fann Andreas och hans bäste vän ett nästan omöjligt sätt att hålla sig fast i det branta berget. De hörde pistolskotten stadigt komma närmare och Andreas, som då måste ha varit helt stel av rädsla, förlorade greppet och föll. Han bäste vän kunde senare berätta att Andreas inte sa ett enda ord då han föll tio meter rakt ner. Jag tror att han höll sig tyst för att inte röja sin bäste väns gömställe där uppe på bergshyllan. Polisen ville visa oss platsen där Andreas blev funnen. Tomheten i våra hjärtan gjorde det hela så svårt. Jag vet inte varför, men utan att det var en stor, hjärtformad sten på cirka 12 x 12 centimeter. Jag förstod att detta utan tvekan var en gåva från Andreas till mig. Budskapet var att han ville att jag skulle gå vidare och verkligen visa att kärleken är den rätta vägen, och det var ett budskap som han ville förmedla till alla. Nu vet vi mycket om ondskan, så det är dags att visa det vi kan om godheten.

De dödas etiketter talar om för oss att de finns där. Vi är inte ensamma, det finns många som vill hjälpa oss, även från tidigare liv. En del är gamla trotjänare, men vi får också nya guider och vägledare. Vi får den hjälp som vi behöver, om vi är öppna för det och har en önskan om det. De flesta andar i vår närhet känner oss, eftersom de också har levt på jorden som fysiska människor, och många av dem har vi mött i tidigare liv. Är man bara tillgänglig för att få hjälp, så får man också hjälp. Jag brukar alltid säga: "Det finns alltid en sändare och en mottagare i all kommunikation." Om du ska få hjälp så måste du vara öppen för den och vara "hemma", det vill säga närvarande och medveten om din egen person och dina egna tankar. Förvänta dig alltså inte att få allting serverat på silverfat från andevärlden. Du måste "lära dig språket" och vara medveten om hur de lämnar sina etiketter för att du ska kunna förstå. Lena Ranehag

De dödas etiketter är de avtryck de döda lämnar till oss levande, som bevis på att de fortfarande är med oss. Tack vare etiketterna kan vi känna oss trygga i vetskapen om att livet pågår i en enda stor tillvaro här och nu. I den här boken samlar Lena Ranehag en mängd starka berättelser om sådana etiketter, både från sitt eget liv och från människor hon mött i sitt arbete som medium. Vi lär oss hur vi kan tyda och tolka de dödas etiketter, och vad andevärlden har att lära oss om vårt liv på jorden, om vi bara är villiga att se och att lyssna.

Lena Ranehag har varit yrkesverksam som medium, kursledare, föreläsare och andlig vägledare i många år och har tidigare gett ut böckerna Levande bilder från andevärlden, Universums plan och Det osynliga riket. Lena är känd för sin medverkan i flera tv-program både i Sverige, Norge och Danmark, till exempel Förnimmelse av mord, Det okända och Andarnas makt. Lena Ranehag upptäckte redan som barn att hon hade mediala egenskaper och gåvan har präglat hela hennes liv. Lena är också verksam som konstnär och förmedlar andevärlden i sina verk i olja på duk. Några av hennes målningar finns återgivna i boken. Lena Ranehag är bosatt vid Vänerns strand med sin man och deras många djur, som ligger henne varmt om hjärtat. Lena är också ambassadör för The Perfect World Foundation theperfectworldfoundation.org.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »