Tänk dig frisk : placeboeffektens betydelse för läkande och hur du själv ås (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-24
Upplaga
1
Förlag
Massolit LE
ISBN
9789187505706
Tänk dig frisk : placeboeffektens betydelse för läkande och hur du själv ås (e-bok)

Tänk dig frisk : placeboeffektens betydelse för läkande och hur du själv ås (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Placeboeffekten - vår respons på övertygelsen att vi intagit något som kommer att göra oss friska - har studerats länge inom medicinen som ett mystiskt fenomen. I den här boken hjälper författaren oss ut ur den begränsning det innebär att se detta som en avvikelse. Joe Dispenza ger oss ostridiga skäl att anamma en ny övertygelse: att placeboeffekten verkligen är något vi själva kan åstadkomma, och att vi på detta sätt kan ge oss själva möjlighet till läkning, helande och ett långt liv. Här krossas myten att vår hälsa ligger utanför vår egen kontroll. Medvetandet och vår inställning och övertygelse spelar en stor roll för om vi lyckas eller misslyckas med allt vi gör, från relationer och karriär till vårt övergripande välmående. Tänk dig frisk erbjuder lättförståeliga förklaringar till hur våra främsta resurser fungerar och ger praktiska verktyg som hjälper oss att optimera våra tankar. Joe Dispenza har ett sätt att förmedla komplicerade tankegångar som gör att alla kan förstå och ha nytta av dem.

Joseph Dispenza är kiropraktor, lärare och forskare inom neurovetenskap och kvantfysik. Han medverkade i den uppmärksammade filmen "What the bleep do we know?". Som lärare och föreläsare har han talat i över tjugosex länder, på sex kontinenter, om hur man kan påverka hjärnan och träna om kroppen för bestående förändringar. Som forskare undersöker han spontana tillfrisknanden, effekterna av meditation och hur människor kan läka sig själva. Joe Dispenza bor med sin familj på en ranch utanför Seattle i USA. När han inte föreläser eller skriver tar han emot patienter på sin mottagningnära Olympia i Washington.

Läs mer på: drjoedispenza.com © Marc

Ur bokens förord, skrivet av Dawson Church "Precis som de flesta av hans beundrare ser jag fram emot Joe Dispenzas provokativa idéer med förväntan. Han kombinerar pålitliga, vetenskapliga forskningsresultat med stimulerande insikter och vidgar därmed horisonten för vad som är möjligt genom att tänja på det vi vet. Han tar vetenskapen på större allvar än de flesta andra vetenskapsmän och kvinnor, och i den här fascinerande boken drar han logiska slutsatser utifrån de nyaste upptäckterna inom epigenetik, neuroplastik och psykoneuroimmunologi. Och slutsatsen är spännande: Du, och alla andra människor, skapar din hjärna och kropp genom de tankar du tänker, de känslor du känner, de avsikter du har och de transcendentala tillstånd du upplever. Boken bjuder in dig att med hjälp av den här kunskapen skapa en ny kropp och ett nytt liv."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »