Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2014-03-15
Upplaga
1
Förlag
Vattumannen Förlag
Dimensioner
220 x 155 x 25 mm
Vikt
667 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187512032
Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal (inbunden)

Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal

(28 röster)  |  Läs 15 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-03-15

Slutsåld

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt, riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration får du kraft att gå från ord till handling. Boken "Vägra följa John" är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du innerst inne drömmer om. Tiden är mogen precis just nu! Du får hjälp att städa bort gamla föreställningar och mönster som inte längre gagnar dig och lär dig hur du i praktiken går tillväga för att manifestera allt du behöver. "Vägra följa John" tar dig från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal!

"Jag är djupt imponerad och är övertygad om att boken är en av de bästa som skrivits inom området personlig utveckling! Jag har själv länge funderat på att skriva en bok i ämnet men skrinlägger nu dessa planer."

Jan Oleby, legitimerad läkare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vägra följa Jhon
  Lennart Sjöholm, 19 februari 2016

  Jag har inte läst hela boken än, men hittills så gillar jag den. Den är väl skriven och intressant. Där står en hel del som jag redan vet men på något sätt fallit i glömska. Men där står också mycket som jag inte känt till.

 2. En Ambitiös bok
  Charlotte D., 22 september 2015

  Författarna greppar över stora områden, ibland litet väl ytligt, det är mycket som skall beröras. Boken riktar sig nog i första hand till dagens oinvigda 60-, 70-, 80-talister, som lever med skygglappar.
  Och där kan den göra nytta.
  Boken är ärligt skriven och har en vetenskaplig anklang. Författarna är noga med att skilja på egna åsikter och andras synpunkter.
  Som tillhörande en äldre generation blev jag besviken. Boken uppfattar jag snarast som ett redovisande av fakta som vi oc... Läs hela recensionen

 3. Mycket läsvärd
  Laima Romiene, 11 november 2014

  Tänkvärd, lättläst, inte lik andra böcker för personlig utveckling.
  Mycket intressant om historiska tillbakablickar, forskning. Man får ett stort utrymme till egna reflektioner när man läser boken

 4. En bok som kan förändra världen
  Camilla Brandt, 15 oktober 2014

  Författarna till Vägra Följa John har belyst flera viktiga områden, kost, hälsa och medicin. Jag kände mig härligt normal och insåg att jag nog aldrig följt John när jag läste boken. Boken har potential att förändra världen. Ju fler som läser den och börjar leva efter sitt hjärta, ju fortare kommer det att gå. Författarna pekar som barnet i sagan om kejsarens nya kläder på den nakna sanningen.

 5. En fantastisk bok med ett mycket viktigt budskap!
  Eva Edman, 14 oktober 2014

  Bokklubben rekommenderar starkt denna bok! Högt betyg blev det! Bra med alla faktahänvisningar, bredden och att den är skriven av författare som inte kommer från sjukvård/humanoria sektorn - det blir lite annan ton o annat språk. Stort Grattis till en superfin bok ♡♡♡.

 6. Wow!
  Mari, 20 september 2014

  En fantastiskt bra bok med en intressant bredd! En bok att återkomma till om och om igen..Stort Lycka till!! <3

 7. En mycket inspirerande bok!
  Lotta Lind, 18 september 2014

  För ett tag sedan hade jag turen att vinna boken Vägra följa John.
  Jag blev omedelbart fångad! Oerhört välskriven och oerhört intressant! Detta är en bok jag hoppas blir översatt till fler språk så att den kan spridas till många fler medresenärer! Hatten av till er, Anneli Påmark och Carl Österberg!! Ni har gjort ett suveränt arbete med denna bok! Jag ser fram emot er nästa! Gör dig själv en tjänst och investera i boken, du kommer inte att ångra dig!

 8. Bästa boken i världshistorien
  Wilma, 17 september 2014

  Den bästa bok jag har läst, ALLA borde läsa den! Den är väldigt intressant och inspirerande! Jag rekommenderar Vägra följa John riktigt STARKT till alla som förstår att livet är viktigt!

 9. Tack för en fantastisk klokbok!
  Cecilia Olling (Hägersten), 17 september 2014

  Är du också intresserad av personlig utveckling och välmående? Då vill jag tipsa om denna klokbok där författarnas viktigaste budskap är "Att personlig utveckling är vägen mot att uppnå människans naturliga tillstånd, som är att må fenomenalt bra och njuta av livet!" Boken är fantastisk och ibland lite utmanande, precis som det ska vara med en bok i personlig utveckling. Vägra följa John innehåller det mesta man behöver veta om personlig utveckling, och lite till! TACK Anneli Påmark och Carl Österberg!

 10. En alldeles unik bok!
  Christer, 16 september 2014

  Denna bok ska ni vara riktigt stolta över! Vilket noggrant förarbete och sakgranskning ni lagt ner och så heltäckande den är. Och lätt att ta till sig. Modigt utmanande dessutom då ni inte backat för de ämnen som för en del känns obekväma. Önskar er all lycka till med den!

 11. Wow,vilken bok!
  Gunilla Henriksson, 16 september 2014

  Jag kunde inte sluta läsa...så spännande.Strukturerad,välformulerad och mycket väl genomarbetad.Ni är superduktiga på att skriva och vilka viktiga budskap ni förmedlar.Rekommenderar verkligen denna bok.

 12. Min nya Bibel
  Eva-Lena Österström, 16 september 2014

  Den bästa bok jag läst i personlig utveckling, har allt och man kan/bör läsa den långsamt och många gånger, att följa budskapet gav mig utveckling. Kan rekommendera den varmt.

 13. Tack för en mycket inspirerande bok!
  Agneta Oreheim, 16 september 2014

  Du får inte missa denna häftiga bok av Carl Österberg och Anneli Påmark! Jag gillar verkligen helhetstänket som genomsyrar hela boken utifrån många aspekter och vinklingar. Ett citat jag tog fasta på från slutordet i deras bok: "Fråga inte vad världen behöver. Fråga vad som gör dig levande, och gå och gör det. För vad världen behöver är människor som är levande" Howard Thurman.
  Jag önskar er all lycka till - det är en bok som definitivt ligger i tiden!

 14. Tyvärr tummen ner!
  Tommy, 6 september 2014

  Jag hade förhoppningar att den här boken skulle komma med nya intressanta synvinkar och konkreta verktyg. Tyvärr blev besvikelsen stor! För spretig och ingen riktig röd tråd.. och dessutom för flummig för min del. Så tyvärr blir det tummen ner!

 15. En bok som kan starta en våg av utveckling
  Gunilla , 25 juni 2014

  Jag har läst många böcker inom personlig utveckling och hur man behåller sin vitalitet och hälsa och denna bok kommer jag att köpa många exemplar då den kommer ut i pocket - vilket jag hoppas att den gör - och då skänka till vänner och bekanta. Detta är en bok som är lättläst. Man får konkreta tips. Författarna talar klarspråk - utan att skrämmas. De är inte flummiga även om de skriver om företeelser som brukar betraktas som flummiga. De skriver ur egen erfarenhet. Jag känner mig väldigt tryg... Läs hela recensionen

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka

  Anneli Påmark, Carl Österberg

  »Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt finnas innanför de här pärmarna.» Tidningen Amelia VAD LÄNGTAR DU VERKLIGEN EFTER? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfa...

 • Vägra följa John

  Anneli Påmark, Carl Österberg

  Vad längtar du verkligen efter? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret. Vägra ...