Fältet : jakten på universums hemliga kraft (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2016-08-17
Förlag
Vattumannen Förlag
Översättare
Anna E: Southerington
Dimensioner
214 x 150 x 25 mm
Vikt
660 g
SAB
Bl
ISBN
9789187512254
Fältet : jakten på universums hemliga kraft (häftad)

Fältet : jakten på universums hemliga kraft

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-08-17
142
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 17 december för leverans innan julafton
Fältet : jakten på universums hemliga kraft

Lynne McTaggart presenterar här ett radikalt nytt vetenskapligt paradigm som hävdar att ett energifält förenar allt i universum och att människans medvetande och kropp inte existerar oberoende av omgivningen, utan är ett knippe pulserande kraft som oavbrutet interagerar med detta enorma hav av energi. Fältet är ansvarig för vårt sinnes högsta funktioner - vårt minne, intuition och kreativitet - och kan förklara många av människans djupaste mysterier - från alternativmedicin och andlig healing till paranormala upplevelser och det kollektiva omedvetna. Fältet kan även ge svar på några av de stora frågorna: vad är det mänskliga medvetandet och vad händer när vi dör.

Vetenskaplig forskning har på senare tid hittat bevis för det som uråldriga myter och religioner till alla tider har uttryckt: att medvetandet spelar en central roll i utformningen av vår värld och att det bakom allt finns en livskraft. Det är vår förbindelse med denna kraft som till sist avgör om vi är friska eller sjuka, och det är denna kraft som måste utnyttjas för att läka.

Fältet är en mycket läsvärd vetenskaplig detektivhistoria som presenterar en slående bild av ett sammanlänkat universum samt en ny vetenskaplig teori som förklarar så kallade övernaturliga fenomen. Med sin dokumentation från framstående källor är Fältet en bok fylld av hopp och inspiration för vår moderna värld. Den kan förändra människors liv, deras syn på världen och deras syn på det möjliga. Boken har hittills översatts till femton språk.

"En av de starkaste och mest upplysande böcker jag någonsin har läst. En lysande presentation av tillförlitliga bevis för det som andliga mästare har hävdat i århundraden."
Wayne W. Dyer

"Då och då händer det att någon sätter fingret rakt på tidsandan, på den utvecklingsmässiga gränsen för människans medvetande och insikt. Fältet är en idéväckande bok."
Barbara Marx Hubbard

"Denna viktiga bok tänjer på fantasins gränser... Vi står inför ännu en revolution när det gäller vår förståelse av universum."
Arthur C. Clarke

Läs utdrag ur Fältet här!
Läs artikel om Lynne McTaggart här!

Journalisten och författaren Lynne McTaggart är ett av de främsta språkrören inom ämnesområdena medvetande, modern fysik samt tillämpad skolmedicin och alternativmedicin. Hon föreläser över hela världen och är en av de verkställande direktörerna för Conatus, som publicerar högt ansedda nyhetsbrev om hälsa och andlighet. Hon är bosatt i London tillsammans med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fältet : jakten på universums hemliga kraft
  2. +
  3. Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quantum Entrainment

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omedelbar healing : upptäck potentialen i Quant... av Frank J Kinslow (inbunden).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fältet : jakten på universums hemliga kraft