Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2016-12-01
Förlag
Vattumannen Förlag
Översättare
Åsa Bengtsson, Ulla Keyling
Originaltitel
Wheels of life
Dimensioner
225 x 150 x 40 mm
Vikt
918 g
SAB
Dbdde
ISBN
9789187512315
Livets hjul : den fullständiga guiden till chakrasystemet (kartonnage)

Livets hjul : den fullständiga guiden till chakrasystemet

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2016-12-01
285
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett djupgående system för andlig växt och strålande fysisk hälsa

Chakran är energicentra i kroppen, centra som tar emot, assimilerar och överför livsenergi. Vårt fysiska, mentala och emotionella tillstånd är avhängigt av dessa energipunkter.

I Livets hjul, som är såld i mer än 200 000 ex, utforskar Anodea Judith chakrasystemet och visar hur man kan arbeta med det för att hela de viktigaste aspekterna i livet. Boken tar upp evolutionen, kvantfysik, relationer samt mening och syfte med varje chakra. Livets hjul tar dig med på en kraftfull resa. Upptäck detta urgamla metafysiska system i ljuset av nya metaforer. Lär dig att utforska och balansera dina egna chakran med hjälp av olika tekniker såsom poetiska meditationer och enkla yogaövningar. Samtidigt som du når andlig visdom kommer du att uppleva bättre hälsa, mer energi, ökad kreativitet och förmågan att manifestera dina drömmar.

ANODEA JUDITH, Ph.D, är grundare och vd för Sacred Centers. Hon är en banbrytande författare och andlig lärare, certifierad yogalärare med en Master i psykologi och en doktorsgrad i hälsa. Judith, en framstående expert på sambandet mellan chakran och terapeutiska frågor, applicerar chakrasystemet på den västerländska livsstilen. Som kroppsterapeut, rådgivare och yogalärare leder hon workshopar över hela världen och certifierar andra i sitt arbete genom Sacred Centers. 

LÄS SMAKPROV HÄR!

LÄS INTERVJU MED ANODEA JUDITH HÄR!
Källa: LivsEnergis medlemstidning nr 14, 2016

LÄS ARTIKEL OM LIVETS HJUL HÄR!
Källa: LivsEnergis medlemstidning nr 14, 2016
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livets hjul : den fullständiga guiden till chakrasystemet
 2. +
 3. Numerologi : själens planritning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Numerologi : själens planritning av Michelle Buchanan (inbunden).

Köp båda 2 för 482 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livets hjul : den fullständiga guiden till chakrasystemet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Mekala, 18 november 2021

  Mycket bra bok, jättenöjd kan varmt rekommendera!
  Lättläst, mycket information, den bästa boken som jag har läst om detta ämne.

 2. Bra fast ganska tung i sin infomation
  Sara, 1 juni 2017

  Detta är en bok du får läsa i omgångar (iallafall jag) den är ganska tung och det är hur mycket information som helst (bra information som borde vara i skolans obligatoriska ämnen) den är väldigt grundlig och tydlig i sin utformning...

  Lätt att förstå, och går igenom mycket "bra att veta saker" det är heltklart den bästa bok om Chakrasystet jag stött på änsålänge så denna är en bok jag ofta tar fram och läser en stund i och lägger bort för att sedan kolla lite till i den...

 3. Helt klart läsvärd!
  Novcristiel, 12 februari 2017

  I denna djupa djungel av böcker så är detta en liten pärla! Den är lät läst och uppbyggd på ett bra sätt, efter varje kapitel så ges förslag på övningar man kan göra som jag tycker är ett stort plus!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anodea Judith