Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2017-01-01
Förlag
Vattumannen Förlag
Dimensioner
222 x 152 x 17 mm
Vikt
355 g
SAB
Dopb
ISBN
9789187512339
Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden (inbunden)

Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-01-01

Slutsåld

Den slutna kretsen handlar om bevis för liv efter döden genom unikt mediumskap. I boken tar författaren Camilla Elfving, som både är mentalt och fysiskt medium, med oss på en spännande personlig resa genom mediumskapets kultur och historia, in i gränslandet mellan dimensioner där andevärlden kliver in i den fysiska världen för en liten stund.

David Thompson är ett ovanligt talangfullt medium som Camilla besöker under ett par veckor i Australien år 2006. Resan blir omtumlande och Camilla får genom David Thompsons unika röst- och materialisationsmediumskap återförenas med sin yngre bror som omkommit i en bilolycka i unga år.

Den slutna kretsen är ett dramatiskt reportage som bygger på verkliga händelser. Den rik på både kunskap och upplevelser och skriven på ett så fängslande sätt att det är svårt att inte sträckläsa den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärt!
  Henna , 8 oktober 2018

  Intressant bok för den som är intresserad av det spirituella! Jag gillar alla Camillas böcker och tycker de är väldigt givande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Elfving

 • Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor

  Camilla Elfving

  Kan alla utveckla medialitet? Kan alla utveckla healing¿förmåga? Kan alla lämna kroppen och se andra verkligheter? Svaret är tveklöst ja. Den uppfattningen är dominerande bland spiritualister och erfarna medier, men det finns även studier som back...

 • Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

  Camilla Elfving

  Vill du ha kontakt med andevärlden? Vill du veta vad mediumskap verkligen är? Har du koll på trender och vetenskaplig forskning  på mediumskap och healing? CAMILLA ELFVING från Stockholm är ett andligt medium och författare till flera böcker ...