Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-19
Förlag
Vattumannen Förlag
Översättare
Linda Söderlund
Originaltitel
ONE SPIRIT MEDICINE: Ancient Ways To Ultimate Wellness
Dimensioner
10 x 200 x 15 mm
Vikt
617 g
SAB
Vdf
ISBN
9789187512377
Andens medicin : uråldrig visdom möter modern neurovetenskap (kartonnage)

Andens medicin : uråldrig visdom möter modern neurovetenskap

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-03-19
241
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I Andens Medicin varvas handfasta tips om en växtbaserad kost som sätter fart på kroppens självläkningsprocesser med urfolkens traditionella recept för hälsa innehållande bland annat initiationsriter, meditation och fasta.

Nyckeln till hälsa finns inom oss. Genom att hela oss själva kan vi delta i medskapandet av ett hållbart sätt för alla att leva tillsammans på jorden. När du upplever Andens Medicin så når du den aspekt av ditt medvetande som deltar i hela skapelsens gemensamma medvetande och som erkänner att du är ett med alla varelser och med naturen. Alberto Villoldo menar att det är vår separation från naturen och Anden som gör oss sjuka.

Om du vågar ta steget kan Andens medicin ge dig ett helt annat liv - ett liv med förnyad hälsa, ny visdom, nya sysslor, nya relationer och nya möjligheter. Du kommer att känna dig mer bekväm med dig själv, förändringar du gör blir varaktiga och ingenting kan stoppa dig från att nå dina drömmar.

Alberto Villoldo, Ph. D., är psykolog och medicinsk antropolog som under mer än 25 år studerat läketraditionerna hos Amazonas och Andernas schamaner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andens medicin : uråldrig visdom möter modern neurovetenskap
 2. +
 3. Upplysning : schamanens väg till helande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upplysning : schamanens väg till helande av Alberto Villoldo (inbunden).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Andens medicin : uråldrig visdom möter modern neurovetenskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk självhjälpsbok
  Maria, 27 maj 2017

  Författaren förmedlar i denna bok ovärderliga kunskaper som på många håll tycks ha fallit i glömska till fördel för Big Pharma. Den moderna vetenskapen ser varje problem som avgränsat och klarar bara att, med hjälp av kemiska preparat, maskera de yttre sjukdomssymtomen medan problemet kvarstår. Den kunskap som Alberto Villoldo vill förmedla bygger på gedigen, mångårig folklig erfarenhet och metoder som både förebygger och läker sjukdom utifrån dess grundorsak.
  Rekommenderas varmt!

 2. Andens Medicin.

  Mycket intressant bok , har läst med stort intresse, fast jag har inte läst hela boken än. Man for nyttiga råd att äta hälsosammare. Bra bok .

  Hälsningar Marjatta Vehmas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alberto Villoldo