Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2009-10-15
Förlag
Vattumannen förlag
Dimensioner
222 x 155 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Dop
ISBN
9789187512667
Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden (inbunden)

Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2009-10-15
223
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den slutna kretsen är ett dramatiskt reportage som bygger på verkliga händelser. Här undersöker Camilla Persson ett av våra mest dolda paranormala fenomen - den fysiska manifestationen.

Endast ett par personer i världen är Röst- och Materialisationsmedium. De uppges kunna framkalla objektiva paranormala fenomen och få andar att tillfälligt förmedla sig i fysisk form. David Thompson heter ett av dessa sällsynta medium. Under två veckor i Australien är Camilla gäst hos David Thompson i hans slutna sällskap Silvercord-cirkeln. Camilla Persson är den första personen utanför landets gränser som får närvara vid demonstrationer av det unika fysiska mediumskapet och i det här reportaget redogör hon för vad som hände.

Den slutna kretsen är ett nervkittlande dokument om hopp och tvivel, om kritiskt tänkande och upplevelsebaserad tro. Ska du läsa en bok det här året så välj den här. Du kommer inte att bli besviken.

Ur den amerikanska deckarförfattaren Michael Prescotts blogg, juni 2007

"Under en medial demonstration mottog Camilla Persson, en svensk författare som skriver om paranormala fenomen, en handskriven lapp vilken anses ha kommit från hennes avlidna bror. Lappen var skriven på svenska. Lappen i sig, är inte tillräckligt signifikant; David Thompson kan ha förberett denna i förväg. Vad som däremot är intressant är att Camillas förnamn var skrivet på ett distinkt sätt, med de första tre bokstäverna versalt medan resten stod med gemener: CAMilla. Uppenbarligen är detta ett sätt som hennes bror alltid skrev hennes namn. Tillfällighet? Eller bevis för äkta paranormal aktivitet? Det kan jag faktiskt inte uttala mig om."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden
  2. +
  3. Tolv lektioner i Andlig Utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tolv lektioner i Andlig Utveckling av Kevin J Todeschi (häftad).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »